17 haftanın icindeiz
Masallah allah bebegimize kavustursun hepimizi insallah bwbisin cinsiyeti belli oldmu merak ettm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 haftanın icindeiz
Simdi nasilsin peki sorun varmi
Masallah allah bebegimize kavustursun hepimizi insallah bwbisin cinsiyeti belli oldmu merak ettm
ben dınlemedım pek agır kaldrdm cnm dusuk tehlıkem dewam edıo haftalık ıgne yazdı doktor bana suan bı sorun yok ayrıca o haptan sonra cok sukur daha lekelenme yok bı ay oldu bebeğim falanda çok ıyı sen doktorun ne derse yap pişman olmazsın canım sonucta onlar bızden daha bılgılıler
Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Sürekli aset düzensizliğim var ilaçsız hastalanamıyorum .2 ay 21 gün arayla kahverengi lekelenme şeklinde adet oldum progestana bugün başladım bende ama doktor neden verdiğini söylemedi pko olduğumu ve yumurta tembelliğim olduğunu söyledi sadece
mellykelly banada doktorun hem progestan hem matofin verdi 2 ay kullanıcaksın dedi progestonı 10 gün kullandıktan sonra hastalanıcaksın 3.günü gel dedi sanırım hormon testlerimi tekrarlicak.Peki biz bu ilaçları kullanırken hamile kalabilirmiyizki acaba yaselam cannass. benim de şikayetlerim seninle aynı. pkoluyum ve adetlerim çok düzensiz. bu ay doktorum bana da progestan verdi,içmeye başladım. benim lh hormonum çok yüsek oldugu için verdi doktorum. kistlerini baskılayıp,hormonlarını dengeliycek bu ilaç,dedi. 3 ay kullanıcam inşallah
mellykelly banada doktorun hem progestan hem matofin verdi 2 ay kullanıcaksın dedi progestonı 10 gün kullandıktan sonra hastalanıcaksın 3.günü gel dedi sanırım hormon testlerimi tekrarlicak.Peki biz bu ilaçları kullanırken hamile kalabilirmiyizki acaba ya
matofini bilmiyorum canım ama progestan kullanırken hamile kalınabilir. zaten hamile kalmak için gerekli bir hormon olan progesteron hormonu takviyesi bu. vücudu hamileleğie hazırlıyo. döllenme olmuşsa düşüğü engelliyo,olmamışsa da adet olmayı sağlıyo. pko tedavisinde kullanılma amacı da düzenli adet görmeyi sağlamak sanırım.
yan etkilerini yaşıyo musun ilacın?
Yaşamazmıyım halsizlik uyku hali baş dönmesi war bende
Neden bilmiyorum ama iki gundur yattigm halde bgn yine bi iki damla leke geldi cok korkuyorum :/