Progestan kullandıktan sonra adet olmamak

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Kızlar progestan kullanip bıraktıktan sonra adet olursun denildi hala olmadım 1 kasimda oldum adet en son sonra 15.inci gün kullanmaya başladım fakat 10 gün sonra kes dediydi doktorum 2gun sonra olursun dedi fakat olmadım aranızda kullanıp adet olmayan veya gebelik oluşan var mı
Bu ayda 24 ünde progestan bırakma zamanım

Adet oldunuz mu? Ben de kullanıyorum doktor verdi ama adet düzenim bozulacak diye korkuyorum

Benim de en son âdet tarihim 11 Nisan progestan hapı verdi ayın haziranın 1 de kullanmaya başladım 10 gün kullan sonra bırak dedi adetin gelir dedi bırakalı 4 gün oldu tabi bebek düşünüyoruz. Adet olmadım 36 gün gecikti ama 1 kere test yaptırdım 25 Mayıs tahlil yaptırdım btc 1,20 geldi progesteron 0,1 geldi ama baya zaman geçti. Eğer gebe isem 9 haftalık oldum ama bilmiyorum ve heyecanlıyım acaba böyle duruma düşen oldu mu ??

Merhaba arkadaşlar progestan kullanıyorum biteli 8 gün oldu hala regl olmadım.Normalde saatini geçirsem lekeleniyordum.Hamile de değilim 2 tane test yaptım.Benim sorum tekrar ne zaman başlamalıyım progestana.Cevap verirseniz sevinirim.

Back
X