Kızlar tekrarlayan düşükler ı'm var belirli tedaviler gördüm sizce progestani gebelik olusuncami kullanmalı gebelik oluşmadan önce mi kullanmalı bu konuda bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim bazı doktorlar gebelikte kanama olunca veriyor bazılar gebelik. Öncesi ondan fikirlere ihtiyacım var
Kızlar konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum beta 420 çıktı hamileyim ama çok fazla öksürüyorum ve artık sırtım heryerim çok ağrıyor herhangi bi düşük vs olur mu Allah korusun
Kızlar konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum beta 420 çıktı hamileyim ama çok fazla öksürüyorum ve artık sırtım heryerim çok ağrıyor herhangi bi düşük vs olur mu Allah korusun
Yani eğer bebekte herhangi bi sıkıntı olurda otomatik olarak düşüm mü gerçekleşiyor? Birde şuan bugün baktırdım beta değerim 470 iki günde Katlandı sağlıklı mı şuan
Kızlar tekrarlayan düşükler ı'm var belirli tedaviler gördüm sizce progestani gebelik olusuncami kullanmalı gebelik oluşmadan önce mi kullanmalı bu konuda bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim bazı doktorlar gebelikte kanama olunca veriyor bazılar gebelik. Öncesi ondan fikirlere ihtiyacım var
merhaba, bana doktorum bunun başka bir marka olanını verdi yine aynı görevi görüyor. yumurtlama gününde kullanmaya başlayıp doktorun verdiği gün sayısı kadar kullanıyorsunuz. o ay gebelik var ise tutunmayı kolaylaştırıyor yoksa regl döngünüzü düzene sokuyor. zararsız bir hormon. lütfen doktorunuzdan aldıgınız tüm bilgileri not alınız ki kafanızda soru işareti kalmasın. bana verilen bilgi bu şekildeydi.
Hayır aksine gebeliği destekleyici. Yumurtlama döneminin hemen akabinde kullanılmaya başlanır. Döllenme oluştuysa bebeğin tutunmasına faydalıdır. Eğer döllenme yoksa adeti destekler.