progestan kullanımı

Ay inşallah bsy olmasında onlara agrilarA tabikide razıyım bsy olsa Karnım guruldasa panik oluyorum o derece yani :)

Evet 4 gün var aramzda allh yardmcmz olsun hayrlsyla kavusalimda agrilara raziyim tabikide karnm guruldasa panik oluyorum o derece etme yani :)

Bende gunde 3 kere 2 ser tane agiz yoluyla aliyorum kahverengi lekem oluyor diye.bnde kabizlik yapti sadece.bir kitap okuyorum orada progestanla ilgili annelik hormonundan fazla hormon yuklenen annelerin bebeklerinde ileride psikolojik bozukluklar oluyormus.onu taktim kafaya.annemde abimde dusuk tehlikesi yasamis 4 tane igne vurulmus.hakikaten abim biraz kirik iyiyken kotu olabiliyor dengesizin biri.korkuyorum bende acaba bnm cocukta boyle olurmu diye

Canim bu ilaci kullanmayan hamile yok sanırım olmaz inş

21. haftaya kadar hapını kullandım çok uyku yapıyor ama son zamanlarda alışmıştım uyumuyordum. öğlen kullanıyordum bu arada

Zararlı olsa bu kadar kullanilirmi bu ilaç su an kullanmyan kimse yok nerdeyse

merhaba kızlar ben adetın 21 gunu progesterona baktırdım 1.04 cıktı ve doktor progestan basla dedı fakat basladıgım gun adetın baslagıcına denk geldı 10 gun kullanıcakmısım bırde adetın 5 6 7 8 9 gunude klomen verdı hem klomen hemde progestan kullanılırmı bır arada ve 2 sorumda adetın ılk gunu basladım ya progestana baslnırmı

Merhaba kızlar bende gebeliği öğrenip ikinci akşamına hafif kanamam olunca progestana başladım. Kese altında kan görünüyordu. Yalnız progestani vajinden aliyordum. En son gittiğimde hala kan odağı vardı bu sefer JEL formunu kullanıyorum. Kendime dikkat etmeye çalışıyorum. Allahın izniyle bebise, bebislerimize birşey olmaz

Bnde progestan kullaniyorum vucudum atesli resmen yan etkisi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…