progestan kullanımı

teolog5525

Rabbim emanetin sana emanet...
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
1.005
488
88
Arkadaşlar 6+4 haftalık hamileyim öncesinde crinone jel kullanıyordum fakat aşırı derecede kaşıntı yaptı dün doktor onun yerine progestan verdi sabah akşam içiçem aksam içtim fakat sabah sağ kasığim da ağrı oldu şiş gibi sanki arada da afedersiniz gaz sancısı oluyor bunları yaşayan varmı

Bnada dün dktrum progestan verdi daha kullnmamistmki bugün kahverengi lekelnmm oldu ; ( dktra gttim tehlike atlatmssn dedi yat dedi

cnm bende 1 haftadır kullanıyorum hamileliğimi lekelenme olurken öğrendim yani yaşadıkların ilaçtan değil gerçi ben fitil olarak kullanıyorum sadece yoğun akıntı oluyor onun dışında şükür bi sıkıntım yok kaşıntıda oluyor ama öyle çok rahatsız edici değil yani...

Merhaba bende 7 hafta 6 günlük hamileyim kanamam vs biseyim olmadi ama kasik ve bel agrim oldugundan doktor banada dusuk onlemi olarak progestan verdi ama benimki vajinal yoldan aliniyo ben sadece 3 kez kullanabildim daha oncesinde vajinada kasinti ve yanma vardi ilacimi kullanip gecirmeyi sagladim ama ne zaman bu fitili atsam tetikliyo ve dayanilmaz bi yanma ve kasinti oluyo kisaca kullanamiyorum ne yapmaliyim ?

Canım ben içiyorum doktoruna sor öyle kullan

Bnde kullanıyorum vajinal yoldan ama bndede bi kc gündür çarpıntı ve nefes darlığı yapti sanki szdede varmi böyle bir şey

Aa canım kasık ağrısı bende felaketti hala var normalmiş korkma canım
Ayy Sağol canım ya rahatladm dun baya oldu çünkü şimdide belim ağrıyor 7+2 oldm korkuyorum ama gcn hafta düşk tehlikesi atlatnca hersyden korkuorum şimdi

Ayy Sağol canım ya rahatladm dun baya oldu çünkü şimdide belim ağrıyor 7+2 oldm korkuyorum ama gcn hafta düşk tehlikesi atlatnca hersyden korkuorum şimdi
Birsey olmaz inş canım Allâh a emanet yavrularımız bende kasık ağrısı bel ağrısı hatta bacak ağrısı hepsi mevcut rahat ol bunlar normalmiş hele bu günlerde adet zamanı ya aynı adet belirtilerini yaşarmışız seninle 4 gün var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…