- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi teolog5525
-
Aman canım dinlenBnada dün dktrum progestan verdi daha kullnmamistmki bugün kahverengi lekelnmm oldu ; ( dktra gttim tehlike atlatmssn dedi yat dedi
Peki canım sende ağrı falan oldumuhamileligim boyunca kullandim hem ignesini hem hapini
cok agrim ve kanamam vardi. ozellikle bel ve kasik agrisi. korkma insallah bisey olmaz cnm dikkat et kendinePeki canım sende ağrı falan oldumu
Canim çok sağol yatıyorum zaten ama insan panik oluyorcok agrim ve kanamam vardi. ozellikle bel ve kasik agrisi. korkma insallah bisey olmaz cnm dikkat et kendine
Rabbim bebegini sana bagislasin cnm :)Canim çok sağol yatıyorum zaten ama insan panik oluyor
Sanırım normal bu canımBnde iki gündür kullanıyorum kask ağrısı oldu bndede bn fitil olarak alıyorum ama
Canım ben içiyorum doktoruna sor öyle kullanMerhaba bende 7 hafta 6 günlük hamileyim kanamam vs biseyim olmadi ama kasik ve bel agrim oldugundan doktor banada dusuk onlemi olarak progestan verdi ama benimki vajinal yoldan aliniyo ben sadece 3 kez kullanabildim daha oncesinde vajinada kasinti ve yanma vardi ilacimi kullanip gecirmeyi sagladim ama ne zaman bu fitili atsam tetikliyo ve dayanilmaz bi yanma ve kasinti oluyo kisaca kullanamiyorum ne yapmaliyim ?
Canim yeni gördüm kusura bakma bende öyle yan etkileri olmadı da ben dede ateş yaptı birde baş dönmesiVarmı öyle bir durum
demek hepimizde farklı bi etki yapabiliyor bide bnm kasık ağrılarim oluyo normalmi acabaCanim yeni gördüm kusura bakma bende öyle yan etkileri olmadı da ben dede ateş yaptı birde baş dönmesi
Aa canım kasık ağrısı bende felaketti hala var normalmiş korkma canımdemek hepimizde farklı bi etki yapabiliyor bide bnm kasık ağrılarim oluyo normalmi acaba
Ayy Sağol canım ya rahatladm dun baya oldu çünkü şimdide belim ağrıyor 7+2 oldm korkuyorum ama gcn hafta düşk tehlikesi atlatnca hersyden korkuorum şimdiAa canım kasık ağrısı bende felaketti hala var normalmiş korkma canım
Birsey olmaz inş canım Allâh a emanet yavrularımız bende kasık ağrısı bel ağrısı hatta bacak ağrısı hepsi mevcut rahat ol bunlar normalmiş hele bu günlerde adet zamanı ya aynı adet belirtilerini yaşarmışız seninle 4 gün var aramızdaAyy Sağol canım ya rahatladm dun baya oldu çünkü şimdide belim ağrıyor 7+2 oldm korkuyorum ama gcn hafta düşk tehlikesi atlatnca hersyden korkuorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?