progestan kullanıp hamile kalanlarrrrrr

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
slm kızlar bugun doktora gttım klomenı de 3 e cıkarmıstım bı yumurtam cok guzel olusmus dedı fakat bıraz fazla buyumus catlatma ıgnesı yapamam dedi(nedenını de anlamıs deılımmmm :) calısma takvımı verdı bırde progestan verdı bu ılacı kullanıp o ay hamıle kalan arkadaslar var mı lutfenn yardımcı olunnnn tskler

Buradan yazmışsın ama kimse cvp yazmamış. Sanırım örnek ararken sen örnek olmuşsun. Anladığım kadarıyla gelmiş meleğin gözün aydın. Şuan aynı şeyleri bende yaşıyorum. İnşallah benimde meleğim bana gelir. Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah...

sewda22 cnm hamile kalmıssın profilinden gördüm progestanla mı hamile kaldın şimdi fark ettim ben hamile kaldım ama düştü :S

geçmiş olsun ,haile kalabilmişsiniz,inşallah yine olurbu progestanı nasıl kullanıyorsunuz,ilaç tedavismi gördünüz yoksa doktor sürekli kullanmanızmı istedi

ben baya bi doktora gittim izmirde gezmediğim doktor kalmadı en son egepol die bi hastane var burda oraya gittim doktorum progestan ve folikasit aynı anda verdi 30 gun bu ikisini kullanıp bi hafta bekleyip tekrar kullancaktım 6 ayda hamile kalmazsan tekrar gel dedi ben 3cü ayda hamile kaldım ama düştü şimdi de iş yogunlıgından ötürü gidemedim bi türlü ilacı kullanıs seklimde sabah oğle aksam olmak uzere günde 3 kere kullancaktım 200 yada 500 mg onu tam hatrlamıyorum ama doktorun dediği gibi adetini duzenlio o kesin umarım yardımcı olabilmişimdir cnm

teşekkür ederim ,sağol ,sizde adet düzensizliğimi vardı acaba,o yuzden mi kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…