Progestan kullanip kahverengi akintisi duran ve bebegi saglam duran varmi

zelal63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
254
2
96
İstanbul
Bende biliyorsunuz 2haftalik hamileyim.2gun once kahverengi akintim basladi doktor progestan verdi gecti gibi sanki yani oyle cok akinti yok.yani vajinanin icinde var camasirima gelmiyo.acaba bu ilacla akintisi duran varmi ve hala hamile kalan yardim edin lutfen cok tecrubesizim

canım bende progestan crinonen vajinal jel kullanıyorum.ilk zamanlar bende kahve akıntı oldu ama şükr ki şimdi durdu.
sen ilacını içip dinlen bol bol.ayaklarını uzat.
ağır işlerden kaçın.geçmiş olsun.

Evet oyle yapitorum ama bugun durdu sandim gene gordum yine gelmis akinti.cildircam dustuyse kan gelsin dusmediysede bu akinti dursun.ne zaman durur acaba of of

canım benimde 6 haftalık ile 8 haftalık arasındayken 4 yada 5 kere kahverengi akıntım oldu progestan kullandım 3 ayım dolana kadar birdaha olmadı 8 haftalıkdan sonra şimdi 15 haftalığım.

canım kahverengi akıntıdan korkma hiç bişey olmaz ..ilacını içip dinlenmeye devam et...
bende hamileliğimin ilk haftalarını lekeyi bırak kanamalı geçirdim..bol istirahat ve progestan sayesinde bebişim hala benimle 6 aylık olduk maşşallah..sende hiç takma kafana canım..geçmiş olsıun..

Beni umutlandirdigin icin tesekkur ederim yalniz benim hc sancim ve agrim yok sadece cok az miktarda bi akintim var ama doktor allttan muayne ettiginde bayagi gorunmustu ama cok gelmiyo bunu merak ediyorum

bende de önce kahverengi akıntı geldi sonra önemsemedim yerleşme kanamasıdır dedim sonra kahverengi akıntım parlak kırmızı üç gün süren kanamalara dönüştü doktorum bana progestan verdi üç gün kadar kullandım ve kanamalarım aniden kesildi...şuan 6 aylık hamileyim ve bebeğimde bir problem yok çok şükür..

canım benim de 5.haftada lekelenmelerim oldu ve progestan kullandım geçti.ve çok şükür ki bebişimin kalp atışını da bu cuma duyduk.

benim de 5. haftada lekelenmelerim oldu,sonra lekelenme kanamaya dönüştü,doktorum progestan ve yatak istirahati verdi,kanamam 2 güne,lekelenmem ise 1.5 haftaya geçti,3 ay kullandım ilacı ve inşallah,Allah kısmet ederse bebeğimi 1 ay sonra kucağıma alıyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun.malesef bunu yaşıyoruz ve korkuyoruz.bende 7 haftalıkken ilk yaşadım dr progestan verdi dinlendim bol bol ve geçti.sonra herşey normale döndü ama 11 haftamdayım 10 haftamda tekrar geldi lekelenmelerim.dr gittim bu sefer progestanda kullanma dedi.şimdi geçti gibi.inşallah bişey olmaz bebeklerimize.bunu yaşayıpta doğum yapan çok insan varmış bende yeni öğrendim.kızlar saolsunlar bunu yaşayanlar bize çok güsel moral oluyolar.allah inşallah bebişlerimizi bize bağışlayacak.allah olmayan isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın....

S.a bende 5 haftalik hamileyim kahverengi lekelenme oldu..dr gittik progestan verdi sabah aksam 1 er tane..suan durdu gibi hayirlisi ins..dunle 2. Gunoldu bebegin kalp atislarini gorduk haftaya bi daha gelin dedi dr herkese hayirlisini versin ins...

canım benim de 5.haftada lekelenmelerim oldu ve progestan kullandım geçti.ve çok şükür ki bebişimin kalp atışını da bu cuma duyduk.
Merhaba ben de 4+3 deyim geç döllenme olduğunu söyledi küçük yani.. İki gündür devam ediyor. İç çamaşırıma gelmiyor wc ye gidince peçeteye geliyor.. Ne zaman durur bu ?!? Dün akşam başladım ğrogestana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…