Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
progestanla hamile kalmıştım ben sonra da düşük tehlikesi oldu 3 .aya kadar devam ettim..şimdi 7.aydayım sancılarım başladı...progestan erken doğum yaptırır mı?
progestan kullanıp doğum yapanlar doğumunuz nasıl oldu..?
canım progestan asıl doğumunu geciktirir erken doğum olmaması için vermiş doktorun ben 2.ayımda başladım 38.haftaya kadar kullandım hem düşük tehtidim vardı hem erken doğum riskim çoğunluk kanamalı geçti zaten 38.de bırakır bırakmaz doğumum oldu normal doğum sen doktorunun dediği gibi ilacını kullan istirahat etmeye çalış inş.bi sorun olmaz endişelenme allah yardımcın olsun..........
içemedim malaesef ben ilacı benimde cinsel ilişki sonucu cok az kan gelmişti tabi solugu dokroda aldık oda pragestana balsayalım her ihtimale karsı dedi ama ben en fazla 15 gün kullanabilrdim ya o ilc bana acayip yan etki yaptı
ben doğuma kadar progestan kullandım,doğumum beklenen muhtemel tarihten 10gün önce oldu,suyum geldiği halde açılma ve sancım olmadığı için sezaryenle doğurdum.