- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 63
- 33
- Konu Sahibi DalgaliCihan
-
Teşekkürler cvp için.Rabbim guzel haberler almanizi nasip etsin bende 15 inde transfer oldumartik progestan denince riske atamiyorum hicbiseyi ben hem fitil hem igne kullaniyorum bendede igneler şişlige sebep oldu dayanilmaz agriya enfeksiyon aldigimi ogrendim ihmal etmeyin ya transfer oldugunuz merkeze yada kadin acile basvuru yapin bisey yoktur ama vajinalde sorun olmuyor amatedbirinizi elden birakmayin cok gecmis olsun
Herkes ayni tatsizligi yasamaz galiba kotu dusunmeyin asla guzel haberler alalim insAllahTeşekkürler cvp için.
Ben de 2 günde bir iğnesini de yaptırıyorum. Birazdan doktoru arayıp sormayı düşünüyorum.
İnşaallah olumlu sonuçlanır sizinki de
Sizin gebelik iniz suan nasıl benimde progestan fitil kullanıyorum dai suan 7 haftalık hamileyim benimde şişlik gibi bisey vardı daha önce böyle bisey yoktu dizin nasıldı gecti mi hemen bebege bisey olmaz dimi cok korkuyorumMerhaba arkadaşlar.
Ayın 15 inde transferim yapıldı. Transferden önce progestan hapı fitil olarak günde 3 tane almaya başladım ve test günüme kadar devam edicem. Az önce ilacı alırken vajinada kocaman bir şişlik farkettim. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba progestan yan etki falan mı yapıyor?
Hala progestanı fitil olarak kullanıyorum. O şişlik bazen artıyor bazen azalıyor bazen de tamamen geçiyor. Doktor önemli bir şey olmadığını söyledi.Sizin gebelik iniz suan nasıl benimde progestan fitil kullanıyorum dai suan 7 haftalık hamileyim benimde şişlik gibi bisey vardı daha önce böyle bisey yoktu dizin nasıldı gecti mi hemen bebege bisey olmaz dimi cok korkuyorum
Ayy cok tatlısın tesekkur ederim aglayacaktım neredeyse bebeklerime bisey oluyor diye ikiz gebeyim bide Allahım cok sagol söylediğin icin senin durumun nasıl belirtin varmıHala progestanı fitil olarak kullanıyorum. O şişlik bazen artıyor bazen azalıyor bazen de tamamen geçiyor. Doktor önemli bir şey olmadığını söyledi.
Fitili almadan önce el hijyenine önem ver. çamaşırın da sürekli temiz olsun, akıntı olup ilaç vs çamaşırına gelirse değiştir. Hiç kafaya takma bebeğe bir zararı yok.
Allah bebeklerini sana bağışlasın. Ben de o şişliği ilk farkettiğimde çok korkmuştumAyy cok tatlısın tesekkur ederim aglayacaktım neredeyse bebeklerime bisey oluyor diye ikiz gebeyim bide Allahım cok sagol söylediğin icin senin durumun nasıl belirtin varmı
Ayy ben aynı durumdayım midem bulanıyor hic bisey yiyemiyorum iştahım yok geceleri cok mide yanması mide bulantısı yasıyorumAllah bebeklerini sana bağışlasın. Ben de o şişliği ilk farkettiğimde çok korkmuştum
Şuan kusmalarla uğraşıyorum. Yiyemiyorum, içemiyorum, yemek yapamıyorum, uyuyamıyorum...herkesin sabah bulantısı olur benim sadece sabah saatleri bulantısız
Bu günleri de atlatıcaz Allah’ın izniyleAyy ben aynı durumdayım midem bulanıyor hic bisey yiyemiyorum iştahım yok geceleri cok mide yanması mide bulantısı yasıyorum
Saglıklı olsunkarda kalp atışlarını da duysam yeter bana razıyım mide bulantıları naBu günleri de atlatıcaz Allah’ın izniyle
Kalp atışlarını da duyarsın kucağına da alırsın inşaallah, için rahat olsunSaglıklı olsunkarda kalp atışlarını da duysam yeter bana razıyım mide bulantıları na
Sen ne zaman keseyi kalp atısını duydun acabaKalp atışlarını da duyarsın kucağına da alırsın inşaallah, için rahat olsun
5+0 da keseSen ne zaman keseyi kalp atısını duydun acaba
5+0 kese yarın 6+4 insallah bende duyarım yarabbim5+0 da kese
6+4 te kalp atışı
İnşaallahBende 5+
5+0 kese yarın 6+4 insallah bende duyarım yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?