Progestan yan etkisi

Vajinal fitil olarak kullan iki şekildede kullanılabiliyo ilaç

Ben sabah aksam iciyorum bakalim bas donmesi gecti normalim ins lekede biter

11+4 günlük hamileyim hamile kaldıgımdan beri günde 3 kez 300mg kullanıyorum başta vajinal kullanıyordum ama 5 ve 6 haftamda kahverengi daha sonra yogun kanama yaşadığım için Dr lar kesinlikle vajinal kullanma dedi şimdi günde 3 kez 200 mg kullanıyorum 14 haftasına kadar kullanacagım mide bulantısı baş dönmesi yapıyor ama ilacı sabah 8 öğlen 4 gece 00.00 da alıyorum yani 8 saatte bir ve bir iki saat uyuyorum uyku arası geçiyor yan etkiler ne yapalım bebişler sağlıklı olsunda bu günler de biter

Arkadaslar gunde iki kere progeston aliyordum dun sadece aksam aldim cunku lekem yoktu iyiydi. Ama bugun akintim kahveye doner gibi olmus. Sizce iki icmeye devam mi etmeliyim doktor akintin normale donerse bire dusurebilirsin demisti

Arkadaslar gunde iki kere progeston aliyordum dun sadece aksam aldim cunku lekem yoktu iyiydi. Ama bugun akintim kahveye doner gibi olmus. Sizce iki icmeye devam mi etmeliyim doktor akintin normale donerse bire dusurebilirsin demisti
Canm bence çok erken 13. Haftaya kadar 2 tane al zarari yok bebeginin tutunmasıni sağlıyo bu ilaç sen garantiye al işini demekki 1 tane alınca yeterli gelmiyo iş yapma ayakta fazla kalma yardıma biri gelsin yanına 1 ay idare et 12 13 ten sonra rahatlarsin insallah düsük tehliken kalmaz.

Sagol canim tesekkur ederim

Canim merhaba bende günde 2 defa kullaniyordum gecen hafta Persembe doktora gittigimde 1'e düserebilirisin dedi günde bir defa kullaniyordum lekeler tekrar basladi... Dün doktora sordum 2'ye cikar dedi simdi tekrar 2 kere kullaniyorum doktoruna yine danis önce cünkü senin durumunu bilen o ona göre 2'ye cikarirsin

Kafam karisti benimde bakalim kahverengi degil tam zaten biraz koyu olunca korktum. Kahve olmazsa gunde bire devam ederim artik pazartesi randevum vardi sorarim

Kafam karisti benimde bakalim kahverengi degil tam zaten biraz koyu olunca korktum. Kahve olmazsa gunde bire devam ederim artik pazartesi randevum vardi sorarim
Pazartesiye kadar devam et ozaman günde 2 aliyorsan ogün doktor söyler sana,, dedigim gibi bende geri 2 ye cikar ama ben hemen sordum bazen belli olmuyo bi danissaydiniz önce diyorlar

Başlarda bendede kanama ve lekelenme vardı. Azaldı günde 1 kullandım yoğunlaştı 3 feda 200mg kullandım, hem vajinal aldım.

bana da düşük yapmamam için vermişti bende fitil olarak kullandım ve hiçbir yan etkisini görmedim fitil olarak daha yararlı olduğunu söylemişti doktorum.

Merhaba kızlar ben 2.5 senelik evliyim ve hiç korunmadık . Bebek istiyoruz olmadı polikistik overim var ama adetim ve yumurtlamam düzenli. 7 gün önce 2. Kez aşılama oldum doktorum progestron verdi fitil olarak günde 3 kez al dedi.Kullanıyorum düzenli. Aşılamadan bu yana yumurtalıklarımda ve göbeğimin alt kısmında batma var. Öksürürken acıyor. Sabah idrarımı boşaltırken ve de duştan sonra yumurtalığımda acıyı daha da hissediyorum. Aşılamanın 5 .gün akşamına aşırı iştahsızlık, bacaklarımda ağrılar mide bulantısı, yorgunluk, huzursuzluk oldu. 1.5 gün sonra mide yanması eklendi üzerine. Sonra geçti hepsi mide bulantısı ve iştahsızlık yeniden başladı. Sizce bunlar hamileliklemi ilgili yoksa progestron fitillemi umarım güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…