Canım bana doktorum yan etki yaşamamak için vajinal kullan demişti. Progestan hem ağızdan hap gibi hem de vajinal olarak kullanılıyor. Ben hep öyle kullandım sorun yaşamadım. Araştırabilirsin nette de. Bence vajinal kullan. Zaten hormon ilacı bebeğe zararı olmaz için ferah olsun.Merhaba kızlar dün kahverengi akıntım oldu doktor progestan verdi.Akintin sarı renge dönene kadar kullan dedi dün akşam içtim ama başım çok döndü bu sabahta içtim aynı şekilde yine aşırı baş dönmem oldu 30-45 dk da geciyor. Bu ilacın yan etkisi mıdır? Ne yapmalıyım sizce bu arada akıntım da sarı renge döndü bugün
Sağol canimCanım bana doktorum yan etki yaşamamak için vajinal kullan demişti. Progestan hem ağızdan hap gibi hem de vajinal olarak kullanılıyor. Ben hep öyle kullandım sorun yaşamadım. Araştırabilirsin nette de. Bence vajinal kullan. Zaten hormon ilacı bebeğe zararı olmaz için ferah olsun.
bana günde 2 kez alman gerekiyor dedi ama yan etkisi sebebiyle istersen yatmadan önce 2sinide içebilirsin demişti ben öyle kullandım rahat oldu.Bu arada akıntın sarıyada dönse doktor kontrolüne kadar içmeye devam et bence doktor bırak derse bırakırsınMerhaba kızlar dün kahverengi akıntım oldu doktor progestan verdi.Akintin sarı renge dönene kadar kullan dedi dün akşam içtim ama başım çok döndü bu sabahta içtim aynı şekilde yine aşırı baş dönmem oldu 30-45 dk da geciyor. Bu ilacın yan etkisi mıdır? Ne yapmalıyım sizce bu arada akıntım da sarı renge döndü bugün
Doktor bugun gunde 1e dusurebilirsin dedi[/QUOT
Onuda gece yatmadan icersin rahat rahat
Canım evet yan etkisi sıkıntı yapma sinir yapar basdonmesi yaparMerhaba kızlar dün kahverengi akıntım oldu doktor progestan verdi.Akintin sarı renge dönene kadar kullan dedi dün akşam içtim ama başım çok döndü bu sabahta içtim aynı şekilde yine aşırı baş dönmem oldu 30-45 dk da geciyor. Bu ilacın yan etkisi mıdır? Ne yapmalıyım sizce bu arada akıntım da sarı renge döndü bugün
Peki ne kadar sure kullandiniz siz ?bana günde 2 kez alman gerekiyor dedi ama yan etkisi sebebiyle istersen yatmadan önce 2sinide içebilirsin demişti ben öyle kullandım rahat oldu.Bu arada akıntın sarıyada dönse doktor kontrolüne kadar içmeye devam et bence doktor bırak derse bırakırsın
Peki sizin lekelenmeniz ne kadar surmustu ve ilaci ne zaman biraktiniz? Ben dun asiri kusma sikayetiyle doktora gittim yemekte yiyemedim hic cok kotu oldum bugun yine basladi lekeBende yan etki yapmamıştı ağızdan aldım hep. Doktorum rahatsız ederse vajinal de alabilir sin demişti
özellikle bir süre vermedi ben ilacı bitirene kadar içtim sonra zaten şikayetimde geçtiPeki ne kadar sure kullandiniz siz ?
Benim lekelenme vs. Yoktu önceden düşük yaptığım için tedbir amaçlı verdi 13. Haftama kadar kullanıp bıraktım. Geçmiş olsun sanada çok. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın meleğini. Allah gönlüne göre versinPeki sizin lekelenmeniz ne kadar surmustu ve ilaci ne zaman biraktiniz? Ben dun asiri kusma sikayetiyle doktora gittim yemekte yiyemedim hic cok kotu oldum bugun yine basladi leke
Amin canim sagol hepimiz insallahBenim lekelenme vs. Yoktu önceden düşük yaptığım için tedbir amaçlı verdi 13. Haftama kadar kullanıp bıraktım. Geçmiş olsun sanada çok. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın meleğini. Allah gönlüne göre versin
Ben iki haftadır sabah iki akşam iki alıyorum lekelenmelerim ve hatta kanamam bilemoldu benim üç gündür lekelenmeler geçti en son kanamamdan sonra ilk günler ve dahi ilk hafta içince sarhoş bi halde kayık gibi sallanıyodum o baş dönmesi çok kötüydü ikinci haftamda bünye alıştı başım dönmüyo ama midemin içi dışına çıktı ağrı bulantı ekşime kusma hepsi var bende, vaginal kullan dedi bana ama nerde bende o beceri hayatta beceremem cesarette edemem zatenMerhaba kızlar dün kahverengi akıntım oldu doktor progestan verdi.Akintin sarı renge dönene kadar kullan dedi dün akşam içtim ama başım çok döndü bu sabahta içtim aynı şekilde yine aşırı baş dönmem oldu 30-45 dk da geciyor. Bu ilacın yan etkisi mıdır? Ne yapmalıyım sizce bu arada akıntım da sarı renge döndü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?