Progestan yan etkisi

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Merhaba kızlar dün kahverengi akıntım oldu doktor progestan verdi.Akintin sarı renge dönene kadar kullan dedi dün akşam içtim ama başım çok döndü bu sabahta içtim aynı şekilde yine aşırı baş dönmem oldu 30-45 dk da geciyor. Bu ilacın yan etkisi mıdır? Ne yapmalıyım sizce bu arada akıntım da sarı renge döndü bugün

Canım bana doktorum yan etki yaşamamak için vajinal kullan demişti. Progestan hem ağızdan hap gibi hem de vajinal olarak kullanılıyor. Ben hep öyle kullandım sorun yaşamadım. Araştırabilirsin nette de. Bence vajinal kullan. Zaten hormon ilacı bebeğe zararı olmaz için ferah olsun.

Sağol canim

bana günde 2 kez alman gerekiyor dedi ama yan etkisi sebebiyle istersen yatmadan önce 2sinide içebilirsin demişti ben öyle kullandım rahat oldu.Bu arada akıntın sarıyada dönse doktor kontrolüne kadar içmeye devam et bence doktor bırak derse bırakırsın

Bende yan etki yapmamıştı ağızdan aldım hep. Doktorum rahatsız ederse vajinal de alabilir sin demişti

Canım evet yan etkisi sıkıntı yapma sinir yapar basdonmesi yapar

Cok gıcık bir his bende kullanıyorum bas donmesi ve gerginlikte yapıyor bence.

Bende bas donmesi gecti vucut alisti galiba ama bi tuhaf oluyorum gun icinde

Lekem yine basladi gunde iki kullanamaya devam etsem iyi olacak galiba

Peki ne kadar sure kullandiniz siz ?

Bende yan etki yapmamıştı ağızdan aldım hep. Doktorum rahatsız ederse vajinal de alabilir sin demişti
Peki sizin lekelenmeniz ne kadar surmustu ve ilaci ne zaman biraktiniz? Ben dun asiri kusma sikayetiyle doktora gittim yemekte yiyemedim hic cok kotu oldum bugun yine basladi leke

doktor vajinal al yan etkilerini çekme dedi, ama ben yatmadan önce ağız yoluyla alıp yattığım için yan etkilerini yine çekmiyorum.

Peki sizin lekelenmeniz ne kadar surmustu ve ilaci ne zaman biraktiniz? Ben dun asiri kusma sikayetiyle doktora gittim yemekte yiyemedim hic cok kotu oldum bugun yine basladi leke
Benim lekelenme vs. Yoktu önceden düşük yaptığım için tedbir amaçlı verdi 13. Haftama kadar kullanıp bıraktım. Geçmiş olsun sanada çok. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın meleğini. Allah gönlüne göre versin

Amin canim sagol hepimiz insallah

Ben vajinal kullaniyorum halsizlik yapiyo banada..

Ben iki haftadır sabah iki akşam iki alıyorum lekelenmelerim ve hatta kanamam bilemoldu benim üç gündür lekelenmeler geçti en son kanamamdan sonra ilk günler ve dahi ilk hafta içince sarhoş bi halde kayık gibi sallanıyodum o baş dönmesi çok kötüydü ikinci haftamda bünye alıştı başım dönmüyo ama midemin içi dışına çıktı ağrı bulantı ekşime kusma hepsi var bende, vaginal kullan dedi bana ama nerde bende o beceri hayatta beceremem cesarette edemem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…