1. Ben pcos hastasıyım lh hormonum fsh hormonumdan yüksek internet üzerinden şikayetlarimi yazdığım bir doktor hamile kalmamı kolaylaştırsın diye adetin 16. gününden itibaren progestan kullan demiş neden?
2. bu ilacı pcoslulular arasından kullanan varmı?
3 peki bu ilacın zararı varmı
4...en önemlisi tüm pcos sorununu yaşayanların progestanı pcostan ne kadar etkileniyor varmı tahlil yaptıran?
cnm mrb ben kullanıyorum ilk aşılamam tutmadı sonra psikolojik bunalıma girdim tedaviyi bırakınca drum progestan verdi.hamile kalırsam bebeğin yerleşmesini sağlıyo kalmazsam adet olmuyorum...ayrıca adet düzenleyici bir ilaç dr belki ondan demiştir sana
cnm mrb ben kullanıyorum ilk aşılamam tutmadı sonra psikolojik bunalıma girdim tedaviyi bırakınca drum progestan verdi.hamile kalırsam bebeğin yerleşmesini sağlıyo kalmazsam adet olmuyorum...ayrıca adet düzenleyici bir ilaç dr belki ondan demiştir sana
bende aşılmamada dr um vermişti negatif aşılamın sonucunda dr tekrara bu ilacı kulanmaı önerdi yumurtamın çatlamısndan sonra kullan dedi benim yumurtam 10 da çatladı ben 11 nde kullanmaya başladım adetimin günlük 3 kere kullanıyorum folicasst escaorpin ve bu bahsettiğimiz ilaç yani progestan dün saat 8de iç çamışırma 1 damla kahvernegi leke oluşmuş şimdi bende şaşkınım dr aradım pzt test istedi progestron teti adetime 9 gün var ve ilk defa böyle birşey yaşadım şimdi bu ne yerleşmemi :sinifsinif: karnım davul gibi şiş ve sol kasığımda batmalar var gerçi bu batmalar genelde oluyorda :))