progestan

_Lilien_

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
406
300
5 haftalık hamileyim.ilk gittiğim doktor bana progestan verdi ve kullanmaya başlamıştım.doktor değiştirdim ve o neden kullanıyorsun bunu gerek yok dedi.ama şimdi bırakamazsın kalp atışlarını duymamız lazım sonra bırakacaksın dedi.ben bırakmak istemiyorum sanki bırakınca bebeğime birşey olacak sanıyorum korkuyorum.gebeliğini progestan içmeden devam ettiren var mı

Peki ilk gittgin dr neden gerek gordu kahverengi akintin kanman mi oldu dusuk tehlikesi olanlara veriyorlar biliyosun

Hayir akinti kanama cok şükür olmadi bebegi goremedi gec dollenme falanda demedi ama yinede verdi

Benim dontorumda bana hamile kalir kalmaz vermisti ama benim miyomum var ve hala kullaniyorum gunde 3 kez vajinal. Ama eger bir riskin yoksa kullanmasanda olur kullansanda . Cunku rahim rahatlatiyor ve kadilmalari azaltiyor bebek rahat tutunsun diye faydali . Kacinci haftadasin bilmiyorum ama hersey yolunda giderse 12. Haftaya kadar kullanip sonra birakabilirsin bence. Hayirlisi olsun hakkimizda

ilk hamileliğimde düşük tehlikem olduğu için bir ay hapını kullandım. bir ara da iğnesini kullandım. düşük . ikinci hamileliğimde hiç kullanmadım. ilk hamileliğimde vücudum bebeği kabul etmemiş atmaya çalışıyordu ikincide de aynısı olacak diye başta korkmuştum.
düşük tehliken yoksa gerekli de değildir

Benim dontorumda bana hamile kalir kalmaz vermisti ama benim miyomum var ve hala kullaniyorum gunde 3 kez vajinal. Ama eger bir riskin yoksa kullanmasanda olur kullansanda . Cunku rahim rahatlatiyor ve kadilmalari azaltiyor bebek rahat tutunsun diye faydali . Kacinci haftadasin bilmiyorum ama hersey yolunda giderse 12. Haftaya kadar kullanip sonra birakabilirsin bence. Hayirlisi olsun hakkimizda
Günde 3 kez sabah öğlen akşam mı yoksa sabah 1 akşam 2 mi vajinal kullandın günde 3 kez kullanırken iğne de vurulmak gerekli mi

5 haftalık hamileyim.ilk gittiğim doktor bana progestan verdi ve kullanmaya başlamıştım.doktor değiştirdim ve o neden kullanıyorsun bunu gerek yok dedi.ama şimdi bırakamazsın kalp atışlarını duymamız lazım sonra bırakacaksın dedi.ben bırakmak istemiyorum sanki bırakınca bebeğime birşey olacak sanıyorum korkuyorum.gebeliğini progestan içmeden devam ettiren var mı

Merhabalar,Lilien'inki gibi Aynı hikaye :)
ben de iki doktora gittim, bir tanesinde ağrı oluyorsa progestan 200 mg günde 1 yazayım dedi ve kullanmaya başladım.Diğer doktorum ne gerek var kullanma dedi.İnanır mısınız ilacı bırakır bırakmaz bir mide bulantısı,bir baş dönmesi... Allah kimselerin başına öyle acı vermesin. Tüm dünyadan tiksinip hiç bir şey yiyemedim o 2 gün, yatakta geçirdim.sonra aklıma geldi yahu dedim ben bu ilacı içeyim bakalım değişecek mi bir şeyler ? Şükür Rabbime ki şuan iş yerimdeyim şu yazıyı yazabilecek güçteyim.Yani bazen vücut ihtiyacının sinyallerini veriyor. Bu arada ben ikiz anne adayıyım. :)

merhaba kızlar ben adetın 21 gunu progesterona baktırdım 1.04 cıktı ve doktor progestan basla dedı fakat basladıgım gun adetın baslagıcına denk geldı 10 gun kullanıcakmısım bırde adetın 5 6 7 8 9 gunude klomen verdı hem klomen hemde progestan kullanılırmı bır arada ve 2 sorumda adetın ılk gunu basladım ya progestana baslnırmı

canım bende 3aydan fazla kullandım ama kanamadan dolayı geçenlerde yeni kalan arkadaşa doktor vermiş ben duyunca şaşırdım başka doktora gitti doktor gülmüş durduk yere nie verdi bi sıkntınmı var demiş . arakadaş bıraktı şuan .düşük olanlara yada kanaması,ağrısı ,lekelenmeleri olanlara veriyorlar progeston hapını bırakmak için her gün dua ettim çünkü içinde 1 saat sonra şiddetli baş dönmesi kafanı tutamıyosun aşırı bulantı iştahsızlık herşeyden tiksindim ondan önce birşey yoktu onu 1.2 içmedim kendime geldim muaneye gittiğimde nezman bırakıcam artık piskolojim bozuldu dedim 3.ayın sonuna dedi şimdi bıraktım iştahım yerine geldi baş dönmem yok ,gece uyanmalarım yok bence sıkıntın yoksa kullanma derim . zaten içinde yazıyor neden kullanıldığı keyfi kullanmmakta saçma bence

ben de 7. haftamdayım ve 5. haftadan beri kullanıyorum. hiç bir sorunum yoktu ne ağrı ne akıntı ama doktor yine de verdi. hatta yanında coraspin verdi.Gittiğim doktordan herkes çok memnun, tecrübeli bir doktor diyorlar. Ben de ona güvenip kullanıyorum.

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

Merhabalar ben araniza yeni katildim bu konuyu gorunce denk geldi.doktorum banada progestan verdi ancak bulantim oldugu icin vajinalden kullan dedi cok korkuyorum ve nasil yapilacagi hakkinda hicbir bilgim yok yardim ederseniz cok sevinirim

Bnde şuan 6haftalık hamileyim arkadaşlar 23yaşındayım ilk gebeliğim 10haftalıkken gelişim geriliği vr kalp atımı duyulamadığı için kürtajla sonlandı şimdi de keseyi gördük ama bebeğin diğer oluşumları başlamış ama bebek yok.. Doktorum progestan önerdi.. 200mg lık gündüz bir gece iki adet ağızdan alıyorum.. Stres yapmamak elde değil bu cuma vakti Allahım tüm hamilelere ve bebişlerine sağlık vermesi için dua ediyorum herşey Allah'tan hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

Bnde şuan 6haftalık hamileyim arkadaşlar 23yaşındayım ilk gebeliğim 10haftalıkken gelişim geriliği vr kalp atımı duyulamadığı için kürtajla sonlandı şimdi de keseyi gördük ama bebeğin diğer oluşumları başlamış ama bebek yok.. Doktorum progestan önerdi.. 200mg lık gündüz bir gece iki adet ağızdan alıyorum.. Stres yapmamak elde değil bu cuma vakti Allahım tüm hamilelere ve bebişlerine sağlık vermesi için dua ediyorum herşey Allah'tan hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
. Benfe senin gibiyim cnm keseyi gordm ve kahve rengi akıntım oluyordu doktorum bunu kullan dedi kullanıorum ve pazartesi kalp atısı icin cagırdı . İlk gebeligim dusuk idi. Saglıksız gebelik demisti doktor. Simdi o ksdsr heyacanlıyım ki hayattsn sogudjm korkuyorım bir kere yasayınca insan

. Benfe senin gibiyim cnm keseyi gordm ve kahve rengi akıntım oluyordu doktorum bunu kullan dedi kullanıorum ve pazartesi kalp atısı icin cagırdı . İlk gebeligim dusuk idi. Saglıksız gebelik demisti doktor. Simdi o ksdsr heyacanlıyım ki hayattsn sogudjm korkuyorım bir kere yasayınca insan

X