Progestandan sonra kahverengi akıntı

Allah bir daha yaşatmasın ve bebeklerimizi bize bağışlasın
Bende dün bağırdım biraz üzüldüm ağladım dedim kesin kanamam olcak lekelenmem oldu akşama doğruda idrarımda birşey yok kendimi yıkarken elime kan geldi mahvoldum onu görünce başladım yine ağlamaya eşimde kötü oldu ağladı. Yarın kendi doktoruma gitmek istiyorum yoksa içim rahat etmicek

Ayaklarini yastigin uzerine koy uzan dinlen bol bol Allahin izniyle bisey olmaz korkma Rabbim seni korktuguna ugratmasin arkadaşım. Fitil kullaniyosan fitilden sonra yarim saat hic kalkmadan yat ve biraz ileri ittir fitili orta parmak hizasi kadar .. insaAllah yarin guzel haberler verirsin bize..

Sali gunu parcalı kan geldi benden kırmızı doktorum hemen progestan igne baslatti zaten fitilde kullaniyodum bende kanama alani oluyor. Ya cevremde kim varsa simdiki hamileliklerde hep bi kanama lekelenme bişey yediklerimizdenmi ne anlamiyorum ya

Sabah akşam kullanıyorum ya sabah işte oluyorum iş yerinde koyuyorum ama akıyor
Akşam olunca yatarken koyuyorum sabaha kadar kalıyor. Dikkat edicem yarın aslında 6 haftalığız kalp atışını duyar mıyım acaba. Cuma günü aslında kalp atışı var ben görüyorum dedi doktor ama dinletmedi çok minnak olduğu için. Gerçi nokta kadardı. İkinci boş kese dün lekelenme olduktan sonra o neden boş anlamadım dolu olan karından bakılan kendi doktorumun verdiği boş kese olan alttan bakılan başka doktorun verdiği.
yaa hiç sormayın öncelerde hiç böyle şeyler olmuyormuş ben bu işten birşey anlamadım

Merhaba kızlar ben normalde 8 haftalık hamileyim gec döllenme olmuş bende 6 haftalık görünüyo bebek kan pıhtılaşma sorunum olduğu için kan sulandırıcı iğne verdi şuanda 4 gündür hafif koyu renkte peçeteye pıhtı geliyodu ama çok hafifti
Şuanda sildikçe artıyo progesteron kullanıyorum sizce iğneyi kesmelimiyim (kanam kırmızı ve yoğun değil)

Çok geçmiş olsun. Ama şu an ben acayip korktum. Bi kaç gün önce benden de bayağı kan geldi acile gittim bebeğimde sorun yoktu kanama alanı da yoktu kalbini duydum çarşamba kendi doktorum çağırdı şu an hala progestan kullanıyorum çok az kahverengi lekelerin oluyor inşallah yine kalbini duyarım ya

Ben 5+2 de keseyi gordum 6+2de kalp atisini duydum bayada guclu duymusdum canim doktoruna sor sen duyarsin belkide

Ay guzel haberlerle gel insaAllah
Doktora geldim. Geçen hafta gördüğü noktayı bugün göremedi. Bta hcg istedi. Ama kese çapına göre ben bu hamileliğin devam edeceğini düşünüyorum dedi. Tabi bir bta takibi yapalım hayal peşinden mi koşuyoruz bir bakalım dedi hiç iyi değilim

Sen şu an kac haftaliksin ? Tam olarak

Ama demistin ki cuma gunu kalp atışı var demis doktorun daha nasi boyle bisey olabilir ki

Adete göre 5+6.
Cuma günü nokta kadardı kalp atışı için 2 hafta sonra çağırmıştı.
Ama cuma gunu gorupte kalp atisini simdi gormemesi . 5+6da daha kucukmus canim yaa korkma 3 4 gun sonra gitsen duyarsin.

Ama cuma gunu gorupte kalp atisini simdi gormemesi . 5+6da daha kucukmus canim yaa korkma 3 4 gun sonra gitsen duyarsin.
Hayır cuma günü kalp atışını duymadı ki. Bebek var ama daha çok küçük dedi kalp atışını duyurmadı ki bana

Hayır cuma günü kalp atışını duymadı ki. Bebek var ama daha çok küçük dedi kalp atışını duyurmadı ki bana
Hayir onu demiyorum sen yukarda demissin ki kalp atisini doktor gordu ama kucuk diye dinletmedi demissin ya onu diyorum 2 gunde nasil doktor bole bisey der diyorum

Bak burd demissin ki kalp atisi var ben goruyorum demis doktor cok minik oldugu icin dinletmedi demissin o doktorda tuhafmis ne alaka miniklikle yani kalp atisi gorunuyosa dinletmesi gerekliydi sor bunu kesin siz daha cuma gunu boyle dediniz de

Bak burd demissin ki kalp atisi var ben goruyorum demis doktor cok minik oldugu icin dinletmedi demissin o doktorda tuhafmis ne alaka miniklikle yani kalp atisi gorunuyosa dinletmesi gerekliydi sor bunu kesin siz daha cuma gunu boyle dediniz de
Söyledim. O gün gördüğüm noktayı bugün göremiyorum dedi. Ben napıcağımı bilmiyorum.

Benimde senin gibi aynı haftalarda kanamam olmuştu o iğneyi ben üç dört gün sabah akşam vuruldum geçti sandık sonra tekrar başladı sonra uzun süre yattım çok dinlendim şuan çok şükür 17 haftaya ulaştık dinlen tekrr kanaman olursa iğneyi ihmal etme geçmiş olsun

Söyledim. O gün gördüğüm noktayı bugün göremiyorum dedi. Ben napıcağımı bilmiyorum.
Başka bi doktordan daha gorus al bence canim progestan igne dersede muhakkak kullanmani öneririm... ben o ignelerle ilerledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…