Allah bir daha yaşatmasın ve bebeklerimizi bize bağışlasınAhh gecmis olsun canim yaa cok uzuldum Rabbim bidaha gostermesin saglikla gelsin evlatlarimiz insaAllah. Ama onun igneyle alakasi yoktur o sagliksiz bi gebeliktir tup bebekte herkes progesteron kullanir ve genel olarak transfer sonrasi progestan igne verir doktor bebegin tutunabilmesi icin. Sagliksiz bi gebelikmis demekki . Benim minikde tup bebek ben zaten progesteron icerikli ilac kullaniyodum ama yinede kanama alanim oldu maalesef hatta tekrarladi o kanama alani biraz kendimi zorlamisdim. Allah korusun evlatlarimizi Rabbim korktuğumuza ugratmasin . Isteyen herkesede nasip etsin aminnnn
Ayaklarini yastigin uzerine koy uzan dinlen bol bol Allahin izniyle bisey olmaz korkma Rabbim seni korktuguna ugratmasin arkadaşım. Fitil kullaniyosan fitilden sonra yarim saat hic kalkmadan yat ve biraz ileri ittir fitili orta parmak hizasi kadar .. insaAllah yarin guzel haberler verirsin bize..Allah bir daha yaşatmasın ve bebeklerimizi bize bağışlasın
Bende dün bağırdım biraz üzüldüm ağladım dedim kesin kanamam olcak lekelenmem oldu akşama doğruda idrarımda birşey yok kendimi yıkarken elime kan geldi mahvoldum onu görünce başladım yine ağlamaya eşimde kötü oldu ağladı. Yarın kendi doktoruma gitmek istiyorum yoksa içim rahat etmicek
Sali gunu parcalı kan geldi benden kırmızı doktorum hemen progestan igne baslatti zaten fitilde kullaniyodum bende kanama alani oluyor. Ya cevremde kim varsa simdiki hamileliklerde hep bi kanama lekelenme bişey yediklerimizdenmi ne anlamiyorum yaAllah bir daha yaşatmasın ve bebeklerimizi bize bağışlasın
Bende dün bağırdım biraz üzüldüm ağladım dedim kesin kanamam olcak lekelenmem oldu akşama doğruda idrarımda birşey yok kendimi yıkarken elime kan geldi mahvoldum onu görünce başladım yine ağlamaya eşimde kötü oldu ağladı. Yarın kendi doktoruma gitmek istiyorum yoksa içim rahat etmicek
Sabah akşam kullanıyorum ya sabah işte oluyorum iş yerinde koyuyorum ama akıyorAyaklarini yastigin uzerine koy uzan dinlen bol bol Allahin izniyle bisey olmaz korkma Rabbim seni korktuguna ugratmasin arkadaşım. Fitil kullaniyosan fitilden sonra yarim saat hic kalkmadan yat ve biraz ileri ittir fitili orta parmak hizasi kadar .. insaAllah yarin guzel haberler verirsin bize..
yaa hiç sormayın öncelerde hiç böyle şeyler olmuyormuş ben bu işten birşey anlamadımSali gunu parcalı kan geldi benden kırmızı doktorum hemen progestan igne baslatti zaten fitilde kullaniyodum bende kanama alani oluyor. Ya cevremde kim varsa simdiki hamileliklerde hep bi kanama lekelenme bişey yediklerimizdenmi ne anlamiyorum ya
Çok geçmiş olsun. Ama şu an ben acayip korktum. Bi kaç gün önce benden de bayağı kan geldi acile gittim bebeğimde sorun yoktu kanama alanı da yoktu kalbini duydum çarşamba kendi doktorum çağırdı şu an hala progestan kullanıyorum çok az kahverengi lekelerin oluyor inşallah yine kalbini duyarım ya7. Haftada kanamam oldu ama şakır şakır iğne oldum progestan kullandım kanamam kesildi hatta kahverengi lekem bile gelmiyordu sarı akıntım vardı normal olarak ama 10. Gün doktora gittiğimde bebeğimi kalbi durmuştu ondan olmak zorunda kaldı mart ayında. 7 ay sonra bir kere klomen kullandım ve hamile kaldım ondan çok korkuyorum birşey olacak yine diye elimde değil doktorumda benden habersiz ilaç bile kullanmıcaksın diyince elim kolum bağlandı dün♀
Ben 5+2 de keseyi gordum 6+2de kalp atisini duydum bayada guclu duymusdum canim doktoruna sor sen duyarsin belkideSabah akşam kullanıyorum ya sabah işte oluyorum iş yerinde koyuyorum ama akıyor
Akşam olunca yatarken koyuyorum sabaha kadar kalıyor. Dikkat edicem yarın aslında 6 haftalığız kalp atışını duyar mıyım acaba. Cuma günü aslında kalp atışı var ben görüyorum dedi doktor ama dinletmedi çok minnak olduğu için. Gerçi nokta kadardı. İkinci boş kese dün lekelenme olduktan sonra o neden boş anlamadım dolu olan karından bakılan kendi doktorumun verdiği boş kese olan alttan bakılan başka doktorun verdiği.Eki Görüntüle 3325644
yaa hiç sormayın öncelerde hiç böyle şeyler olmuyormuş ben bu işten birşey anlamadımEki Görüntüle 3325645
Tamam canım şuan hastaneye gidiyorum sorucam doktoraaBen 5+2 de keseyi gordum 6+2de kalp atisini duydum bayada guclu duymusdum canim doktoruna sor sen duyarsin belkide
Ay guzel haberlerle gel insaAllahTamam canım şuan hastaneye gidiyorum sorucam doktoraa
Doktora geldim. Geçen hafta gördüğü noktayı bugün göremedi. Bta hcg istedi. Ama kese çapına göre ben bu hamileliğin devam edeceğini düşünüyorum dedi. Tabi bir bta takibi yapalım hayal peşinden mi koşuyoruz bir bakalım dedi hiç iyi değilimAy guzel haberlerle gel insaAllah
Sen şu an kac haftaliksin ? Tam olarakDoktora geldim. Geçen hafta gördüğü noktayı bugün göremedi. Bta hcg istedi. Ama kese çapına göre ben bu hamileliğin devam edeceğini düşünüyorum dedi. Tabi bir bta takibi yapalım hayal peşinden mi koşuyoruz bir bakalım dedi hiç iyi değilim
Ama demistin ki cuma gunu kalp atışı var demis doktorun daha nasi boyle bisey olabilir kiDoktora geldim. Geçen hafta gördüğü noktayı bugün göremedi. Bta hcg istedi. Ama kese çapına göre ben bu hamileliğin devam edeceğini düşünüyorum dedi. Tabi bir bta takibi yapalım hayal peşinden mi koşuyoruz bir bakalım dedi hiç iyi değilim
Adete göre 5+6.Sen şu an kac haftaliksin ? Tam olarak
Ama cuma gunu gorupte kalp atisini simdi gormemesi . 5+6da daha kucukmus canim yaa korkma 3 4 gun sonra gitsen duyarsin.Adete göre 5+6.
Cuma günü nokta kadardı kalp atışı için 2 hafta sonra çağırmıştı.
Hayır cuma günü kalp atışını duymadı ki. Bebek var ama daha çok küçük dedi kalp atışını duyurmadı ki banaAma cuma gunu gorupte kalp atisini simdi gormemesi . 5+6da daha kucukmus canim yaa korkma 3 4 gun sonra gitsen duyarsin.
Hayir onu demiyorum sen yukarda demissin ki kalp atisini doktor gordu ama kucuk diye dinletmedi demissin ya onu diyorum 2 gunde nasil doktor bole bisey der diyorumHayır cuma günü kalp atışını duymadı ki. Bebek var ama daha çok küçük dedi kalp atışını duyurmadı ki bana
Bak burd demissin ki kalp atisi var ben goruyorum demis doktor cok minik oldugu icin dinletmedi demissin o doktorda tuhafmis ne alaka miniklikle yani kalp atisi gorunuyosa dinletmesi gerekliydi sor bunu kesin siz daha cuma gunu boyle dediniz deSabah akşam kullanıyorum ya sabah işte oluyorum iş yerinde koyuyorum ama akıyor
Akşam olunca yatarken koyuyorum sabaha kadar kalıyor. Dikkat edicem yarın aslında 6 haftalığız kalp atışını duyar mıyım acaba. Cuma günü aslında kalp atışı var ben görüyorum dedi doktor ama dinletmedi çok minnak olduğu için. Gerçi nokta kadardı. İkinci boş kese dün lekelenme olduktan sonra o neden boş anlamadım dolu olan karından bakılan kendi doktorumun verdiği boş kese olan alttan bakılan başka doktorun verdiği.Eki Görüntüle 3325644
yaa hiç sormayın öncelerde hiç böyle şeyler olmuyormuş ben bu işten birşey anlamadımEki Görüntüle 3325645
Söyledim. O gün gördüğüm noktayı bugün göremiyorum dedi. Ben napıcağımı bilmiyorum.Bak burd demissin ki kalp atisi var ben goruyorum demis doktor cok minik oldugu icin dinletmedi demissin o doktorda tuhafmis ne alaka miniklikle yani kalp atisi gorunuyosa dinletmesi gerekliydi sor bunu kesin siz daha cuma gunu boyle dediniz de
Benimde senin gibi aynı haftalarda kanamam olmuştu o iğneyi ben üç dört gün sabah akşam vuruldum geçti sandık sonra tekrar başladı sonra uzun süre yattım çok dinlendim şuan çok şükür 17 haftaya ulaştık dinlen tekrr kanaman olursa iğneyi ihmal etme geçmiş olsunMerhaba,
5+4 günlük hamileyim. Dün çok sinirlenip bağırdım ve dedim ki kesin kanamam olacak ve beklenilen şey oldu wcye gittiğimde iç çamaşırıma kahverengi keke gelmişti çok az sonra kendimi yıkarken akıntım elime geliyor o da kahverengi. Hemen doktora gittim çok küçük kanama alanın var dedi iğne verdi ama tabi olmadım. Hemen kendi doktorumun olduğu kliniğe gittim doktorum yoktu ama aradılar ve başka doktorun bakmasına izin verdi doktor alttan baktı daha çok küçük ve ben kanama görmüyorum dedi bu süreçte bol bol dinlenicez ve bakıcaz dedi. Sadece bir kere kendimi yıkarken elime kan geldi ne idararımda nede şakır şakır bir kan gelmedi. Halbuki cuma günüde doktora gitmiştim herşey çok güzel 2 hafta sonra bebeği ve kalp atışlarını duymaya gel dedi. Çok korkuyorum ya sizce birşey olmuş mudur.
Başka bi doktordan daha gorus al bence canim progestan igne dersede muhakkak kullanmani öneririm... ben o ignelerle ilerledimSöyledim. O gün gördüğüm noktayı bugün göremiyorum dedi. Ben napıcağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?