- 20 Şubat 2022
- 4.779
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.932
- 83
Baksana doktorunda bi tutarsizlik var zaten 2 gunde ne degismiste gorememis kalp atisi nokta seklinde degil ki ekranda minik bisey oynuyo onu bakinca ben bile gormusdum ... bence farkli bi doktor görüşü herzaman iyidirSöyledim. O gün gördüğüm noktayı bugün göremiyorum dedi. Ben napıcağımı bilmiyorum.
Yaa ne güzel MaşallahBenimde senin gibi aynı haftalarda kanamam olmuştu o iğneyi ben üç dört gün sabah akşam vuruldum geçti sandık sonra tekrar başladı sonra uzun süre yattım çok dinlendim şuan çok şükür 17 haftaya ulaştık dinlen tekrr kanaman olursa iğneyi ihmal etme geçmiş olsun
O akşam gittim başka doktora gittim iğne olmama gerek var mı dedim yoo kanaman yokki neden iğne olucaksın dedi bana.Başka bi doktordan daha gorus al bence canim progestan igne dersede muhakkak kullanmani öneririm... ben o ignelerle ilerledim
Gulum su an benimde kanamam yok ama bebegi korumak icin igne oluyorum ve surekli yatip dinleniyorum.. amaç düşük yapmamak Allah korusun bebegimi korumak... cunku kanamam oldu doktoruma o kanlarin fotografini attim hemen hastaneye gel bakalim dedi bakti bebek iyiydi kalp atisi iyiydi ama seni bi sure daha yatiralim igne verdi 3 gunde bir vurulmam icin hatta ilk dozu kanamadan korktugu icin 2 tane vurdurttu.. o iki doz igneyle kanamam durdu kirmizi ve pıhtılıydı parcaliydi yani.. ama ignelere devam etmem gerekli bir sonraki kontrole kadar bidahaki randevumuda tam ignemin bittigi güne verdi.. ya benim doktorum cok titiz sanirim gercekten beni lekelenmem kanamam var diye 6+2 den beri her hafta kontrole çağırdı. Neticede senin duşta yakin zamanda kanaman olmusmu olmuş bu kanamalar durduk yere olmaz yani bi sebebi olmalı bence bi doktor görüşü daha almakta fayda var .O akşam gittim başka doktora gittim iğne olmama gerek var mı dedim yoo kanaman yokki neden iğne olucaksın dedi bana.
İşte evet doğru söylüyorsunuz ama bende öyle bir kan boşalmadı parçalıda gelmedi sadece kendimi yıkarken elime geldi bir dahada gelmedi. Ben endişelendiğim için doktora gittim bir kanama alanı var dedi 2si yok dedi iğneyede gerek yok dediler ben ondan iğne olmuyorum şükür şuan kanamamda yokki.Gulum su an benimde kanamam yok ama bebegi korumak icin igne oluyorum ve surekli yatip dinleniyorum.. amaç düşük yapmamak Allah korusun bebegimi korumak... cunku kanamam oldu doktoruma o kanlarin fotografini attim hemen hastaneye gel bakalim dedi bakti bebek iyiydi kalp atisi iyiydi ama seni bi sure daha yatiralim igne verdi 3 gunde bir vurulmam icin hatta ilk dozu kanamadan korktugu icin 2 tane vurdurttu.. o iki doz igneyle kanamam durdu kirmizi ve pıhtılıydı parcaliydi yani.. ama ignelere devam etmem gerekli bir sonraki kontrole kadar bidahaki randevumuda tam ignemin bittigi güne verdi.. ya benim doktorum cok titiz sanirim gercekten beni lekelenmem kanamam var diye 6+2 den beri her hafta kontrole çağırdı. Neticede senin duşta yakin zamanda kanaman olmusmu olmuş bu kanamalar durduk yere olmaz yani bi sebebi olmalı bence bi doktor görüşü daha almakta fayda var .
6+2 de benimde sadece tuvalette gelmisdi yine ayni seyi yapmıştı doktorum. 45 gun yattim annemlerde. Evime geldim kanamam parcali oldu doktorum yine yatirdiİşte evet doğru söylüyorsunuz ama bende öyle bir kan boşalmadı parçalıda gelmedi sadece kendimi yıkarken elime geldi bir dahada gelmedi. Ben endişelendiğim için doktora gittim bir kanama alanı var dedi 2si yok dedi iğneyede gerek yok dediler ben ondan iğne olmuyorum şükür şuan kanamamda yokki.
İşte diyorum ki ekrandan ekrana fark ediyor ben aynı gün başka doktora gittim kanama alanın yok dedi. İğneye gerek yok dedi doktor neye iğne olucaksın dedi bana.6+2 de benimde sadece tuvalette gelmisdi yine ayni seyi yapmıştı doktorum. 45 gun yattim annemlerde. Evime geldim kanamam parcali oldu doktorum yine yatirdiilk gittigin dktor igne vermisti keske onu yaptirsaydin bebegide guclendirdi
Tamam bende diyorum ki canim anlamiyosun sen beni diger doktor gormus anladinmi bu doktor evelsigun kalp atisi var demis dinletmemis ama bugun yok demis anladinmi demekki doktorunda bi sorun var ultrasonunda baska doktor gorusu al riske atma bebegini diyorum anladinmiİşte diyorum ki ekrandan ekrana fark ediyor ben aynı gün başka doktora gittim kanama alanın yok dedi. İğneye gerek yok dedi doktor neye iğne olucaksın dedi bana.
Diger doktor kanama alani gormus demek istedim .. bu doktorun evelsigun baska soyleyip bugun baska solediyse sorun var demekdirİşte diyorum ki ekrandan ekrana fark ediyor ben aynı gün başka doktora gittim kanama alanın yok dedi. İğneye gerek yok dedi doktor neye iğne olucaksın dedi bana.
Yani size şöyle söylüyeyim bu doktor işinde çok ehli birisi. Ve ben ilk önce Allah sonra bu kadının ilk ilaç ve iğne demesinde hamile kaldım. Bu yola bu doktorla başladım bana başka folikasit kullanırken bile kızdı iğneyi o ön görmeden nasıl vurunabilirim. Ben sizi gayette iyi anlıyorum. İlk gebeliğim ne iğne ne ilaçlar kullandım ama kalbi durdu.Diger doktor kanama alani gormus demek istedim .. bu doktorun evelsigun baska soyleyip bugun baska solediyse sorun var demekdir
Benim tup bebek doktorumda isinin ehli bi doktor Bahcecide mehmet resit asoglu ama ben kanamam var diyince bana yapacak bisey yok dedi , agrim siddetlendi diyince parol ic gecer dediYani size şöyle söylüyeyim bu doktor işinde çok ehli birisi. Ve ben ilk önce Allah sonra bu kadının ilk ilaç ve iğne demesinde hamile kaldım. Bu yola bu doktorla başladım bana başka folikasit kullanırken bile kızdı iğneyi o ön görmeden nasıl vurunabilirim. Ben sizi gayette iyi anlıyorum. İlk gebeliğim ne iğne ne ilaçlar kullandım ama kalbi durdu.
Hatta benim yazilarimda var burda arkadaslar bana 2. Doktor gorusu al dediginde ben tup bebek doktoruma guveniyorum koskoca profesor diye aynen sizin gibi diretmisdim tartismistim. sonra baktim olmicak bana parol ic gecer dedi burda bi doktora gittim ertesi gunde mehmet beyde randevum vardi kanama alanim oyle buyumus ki ben o yola gitseydim bebegimi kaybedebilirdim iyiki burdaki insanlari dinleyip yasadigim yerde doktora gitmisim cunku tup bebek doktorum burda degil İstanbuldaydi... hakkinizda hayirlisi olsun insaAllahYani size şöyle söylüyeyim bu doktor işinde çok ehli birisi. Ve ben ilk önce Allah sonra bu kadının ilk ilaç ve iğne demesinde hamile kaldım. Bu yola bu doktorla başladım bana başka folikasit kullanırken bile kızdı iğneyi o ön görmeden nasıl vurunabilirim. Ben sizi gayette iyi anlıyorum. İlk gebeliğim ne iğne ne ilaçlar kullandım ama kalbi durdu.
Son olarak benim kanama alanimida Mehmet bey gormemisti , halbuki ilk o gordugunde kanama alanima müdahale edip igne ilac vermis olsaydi benim kanama alanim o kadar büyüyüpte 45 gun hic kalkmadan yatmak zorunda kalmicakdim... bunla alakali sikayetvara sikayet ettim benden ozur diledi bahceciden aradilar. Yani doktor gorusu almak herzaman iyidir...Yani size şöyle söylüyeyim bu doktor işinde çok ehli birisi. Ve ben ilk önce Allah sonra bu kadının ilk ilaç ve iğne demesinde hamile kaldım. Bu yola bu doktorla başladım bana başka folikasit kullanırken bile kızdı iğneyi o ön görmeden nasıl vurunabilirim. Ben sizi gayette iyi anlıyorum. İlk gebeliğim ne iğne ne ilaçlar kullandım ama kalbi durdu.
Başka doktora da mi gitsen acaba eğer tekrar kanaman olursa devlet hastanesinin acile git hemen ultrason ile bakıyorlar ve müdahale ediyorlar riske atma derim biri var demiş biri yok insanin aklını karistiriyorlarYaa ne güzel Maşallah
Benim cumartesi lekelenmem oldu akşamına sadece kendimi yıkarken elimi çok az kan geldi korktum gittim kanama alanı var dedi başka doktor sonra kendi doktorumun olduğu hastaneye gittim başka biri baktı kanama yok dedi. Ee bugünde doktorum kanamadan bahsetmedi sadece bta hcg takibi yapalım dedi. Ama kese boyutuna göre ben gebeliğin devam edeceğini düşünüyorum dedi. Ama anlamadım valla ne yapcam bilmiyorum bugün işe grip oldum iyi değilim diye gitmedim. Yarın işe gitcem çarşamba yine doktora gitmem lazım ben napıcam bilmiyorım yani
Birincisi alemsiniz felan derken düzgün konuşsanız iyi olur benim bebeğimi benden daha fazla düşünecek değilsiniz. Ben size diyorum ki ben bir doktora gittim kanama alanı var dedi akşamına doktorumun olduğu hastaneye gidip gece muayanesi oldum taki ordaki sekreterlere doktoruma kadar ulaştırdım. Bana başka doktoru. Bakmasına izin verdiği için göründüm doktor dediki kanama alanın yok iğnelik bir durumjn yok beklicez dedi. Bugünde kendi doktoruma gittim bta hcg takibi yapıcak diyorum. Bunda ne var ben anlamadım.Son olarak benim kanama alanimida Mehmet bey gormemisti , halbuki ilk o gordugunde kanama alanima müdahale edip igne ilac vermis olsaydi benim kanama alanim o kadar büyüyüpte 45 gun hic kalkmadan yatmak zorunda kalmicakdim... bunla alakali sikayetvara sikayet ettim benden ozur diledi bahceciden aradilar. Yani doktor gorusu almak herzaman iyidir...
İşte insanın aklını karıştırıyor doğru diyorsunuz. Ama benden ne şakır şakır bir kan geldi ne bir parça düştü. Kanamamda yokki gittim doktora kanama alanın felan yok dedi daha çok küçük beklicez dedi.Başka doktora da mi gitsen acaba eğer tekrar kanaman olursa devlet hastanesinin acile git hemen ultrason ile bakıyorlar ve müdahale ediyorlar riske atma derim biri var demiş biri yok insanin aklını karistiriyorlar
Ben alemsiniz derken bebeginizi dusunmuyorsunuz manasinda demedim bu kadar diretmeniz konusuna alemsiniz dedim. Bakin betahcg takibi gun asiri olur biseyler icin gec olabilir bide surekli şakır şakır kan gelmedi diyosunuz gelmesine gerek varmi ??? Gebeliginizin basinda sakir sakir kan gelemez ki zaten keseniz küçük yani bi doktor gorusu daha almanin nesi kotu bunu anlamadim... ayrica gayet duzgun size tecrubelerimi anlatmaya calisiyorum baska baska arkadaslarda benle ayni seyleri yazmislar ama siz israrla diretiyosunuz kotu bisey demiyoruz aslinda. Hala kan bosalmadi diyosunuz keseniz kucuk hanimefendi keseniz peceteye silince gelen kahverengi lekeden kanama alanimin kesemden buyyk oldugunu ogrendim ben 6+2 haftalikdim sizin benim haftamdanda kucuk dediginiz durum. Tabikide sizin karariniz siz bilirsiniz istemiyosaniz almayin bi görüş daha ama ayni sekilde bende direttim burdaki arkadaslara doktorumdan dahami iyi bilicem dedim tartıştım. Yanılmışım iyiki doktoruma sinirlenip gitmisim baska doktora... 2 gun once doktorunuz size kalp atisi goruyorum diyor bugun gormedim diyor bundan bile suphelenmiyorsunuz ultrasonda sorun var besbelli yani...Birincisi alemsiniz felan derken düzgün konuşsanız iyi olur benim bebeğimi benden daha fazla düşünecek değilsiniz. Ben size diyorum ki ben bir doktora gittim kanama alanı var dedi akşamına doktorumun olduğu hastaneye gidip gece muayanesi oldum taki ordaki sekreterlere doktoruma kadar ulaştırdım. Bana başka doktoru. Bakmasına izin verdiği için göründüm doktor dediki kanama alanın yok iğnelik bir durumjn yok beklicez dedi. Bugünde kendi doktoruma gittim bta hcg takibi yapıcak diyorum. Bunda ne var ben anlamadım.
Bisey sorcam devlet hastanesi acilinde ultrason oluyormu surekli yada kadin dogumcumu oluyor kim bakiyor. Acil bisey olursa haberimiz olsunBaşka doktora da mi gitsen acaba eğer tekrar kanaman olursa devlet hastanesinin acile git hemen ultrason ile bakıyorlar ve müdahale ediyorlar riske atma derim biri var demiş biri yok insanin aklını karistiriyorlar
Ya siz benim yazdıklarımııı baya baya yanlış anlıyorsunuz galiba yemin ederim sizle gerilemicem kendi derdim kendime yetiyor. Kadın şuan dinletsem çok derinden gelir 2 hafta sonra gel dedi. Diyorum ki size cuma gün göründü cumartesi başka doktorda göründü cumartesi akşam başka doktorda yine gözükmedi bugün kendi doktorum baktı yine gözükmedi önüne gelen parmak atıyor siz iyi misiniz bekleme sürecindeyim beklicem. İlaçlarımı kullanıp bugün işe gitmedim dinleniyorum neyi anlamıyorsunuz.Ben alemsiniz derken bebeginizi dusunmuyorsunuz manasinda demedim bu kadar diretmeniz konusuna alemsiniz dedim. Bakin betahcg takibi gun asiri olur biseyler icin gec olabilir bide surekli şakır şakır kan gelmedi diyosunuz gelmesine gerek varmi ??? Gebeliginizin basinda sakir sakir kan gelemez ki zaten keseniz küçük yani bi doktor gorusu daha almanin nesi kotu bunu anlamadim... ayrica gayet duzgun size tecrubelerimi anlatmaya calisiyorum baska baska arkadaslarda benle ayni seyleri yazmislar ama siz israrla diretiyosunuz kotu bisey demiyoruz aslinda. Hala kan bosalmadi diyosunuz keseniz kucuk hanimefendi keseniz peceteye silince gelen kahverengi lekeden kanama alanimin kesemden buyyk oldugunu ogrendim ben 6+2 haftalikdim sizin benim haftamdanda kucuk dediginiz durum. Tabikide sizin karariniz siz bilirsiniz istemiyosaniz almayin bi görüş daha ama ayni sekilde bende direttim burdaki arkadaslara doktorumdan dahami iyi bilicem dedim tartıştım. Yanılmışım iyiki doktoruma sinirlenip gitmisim baska doktora... 2 gun once doktorunuz size kalp atisi goruyorum diyor bugun gormedim diyor bundan bile suphelenmiyorsunuz ultrasonda sorun var besbelli yani...
Sifa olsun insaAllahYa siz benim yazdıklarımııı baya baya yanlış anlıyorsunuz galiba yemin ederim sizle gerilemicem kendi derdim kendime yetiyor. Kadın şuan dinletsem çok derinden gelir 2 hafta sonra gel dedi. Diyorum ki size cuma gün göründü cumartesi başka doktorda göründü cumartesi akşam başka doktorda yine gözükmedi bugün kendi doktorum baktı yine gözükmedi önüne gelen parmak atıyor siz iyi misiniz bekleme sürecindeyim beklicem. İlaçlarımı kullanıp bugün işe gitmedim dinleniyorum neyi anlamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?