progestanı günde kaçtane alıyosunuz?

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
206
slm arkadaşlar...dr.um bana günde 3tane verdi ama kanama lekelenmem yok.
bana çok geliyo vücudumda pembe benek gibi şeyler çıktı bilmiyorumkismile eczaneye sordum hap yan etki yapmış olabilirdedi.
dr.mu sordum cildiyeye git dedi ona göre hapı keseriz dedi.
ama ben günde 1tane alcam bi denicem bakalım geçicekmi.
sizdede böle bişey oldumu merak ediyorum?

ben hamile değilim henüz, ama 2 aydır progestan kullanıyorum . dr günde 2 tane verdi.. yan etki olarak ağırlık basması ve uyku artması yaşıyorum.. sivrisinek ısırıkları haricinde bi kızarıklık yok şimdilik.. sempatiksalakcinni
geçmiş olsun azize, hadi kaptın yavruyu.. :lepi:
darısı başımıza inşiaAllah...:Saruboceq:

canım öncelikle geçmiş olsun sonrada hayırlı olsun bebişin bende ilk hamileliğim zamanında kullandım sabah 1 akşam 2 kullanıyodum bana yan etki yapmadı

canım öncelikle geçmiş olsun sonrada hayırlı olsun bebişin bende ilk hamileliğim zamanında kullandım sabah 1 akşam 2 kullanıyodum bana yan etki yapmadı

sağol canmm...inşallah haptan değildir sıcaktandır yada hamilelikten dir :1closedeyes:

azizecim benim ilk haftalarda cok kanamam oldugu icin vermisti doktorum..
ben sabah ogle aksam 2ser tane aliyodum vajinadan:bbo:
ama banada sadece halsizlik uyku hali ve bas donmesi yapti belki senin bunyen daha hassastir gecmis olsun canim:nazar:a.s.

canım ben 4.5 ay kullandım günde 6 tane canım korkma yan etki yapmadı hayırlısı olsun sağlıklı gebelikler diliyorum :nazar:

doktorun neden verdi ilacı bilmiyorum ama bence dozunu azaltma doktorun önermeden cilt doktoruna görün çünkü benim de hamileliğimin başında alerjim olmuştu belki sende de alerji gibi bişey başlamıştır.. ya da belki sadece sıcakladandır arkadaşların dediği gibi..

Merhaba,
doktorunuz söylediyse kullanmanızda fayda var.Bende 3 tane kullanıyordum sonra bir dönem bunaldım bıraktım,o hafta lekelenmelerim başlamıştı.Doktorumun kızmasıyla tekrar başlamıştım.12.haftanın sonuna kadarda kullandım.

Merhaba,
doktorunuz söylediyse kullanmanızda fayda var.Bende 3 tane kullanıyordum sonra bir dönem bunaldım bıraktım,o hafta lekelenmelerim başlamıştı.Doktorumun kızmasıyla tekrar başlamıştım.12.haftanın sonuna kadarda kullandım.

benden dünden beri 1tane içtim dr.um bilmiyo söylesem kesin kızar...
bugünde kasıklarım ağrıdı bilmiyorumkismile ve korktum tekrar 3tane içicem bende.
sağol canmm.

bende 9. haftamdan itibaren günde 3 tane aldim bendede lekelenmeler oluyo 3-4 gün kullandim gecti simdi 12+1 haftalik hamileyim yarin dr kontrolüm var, birakmiym bi zarari yok diyorum.

Ben 200 mg olanlardan sabah 1 akşam 1 kullanıyorum.
Tek sorunumuz içtikten en fazla yarım saat kadar sonra uykumun gelmesi.

100 mg olanlardan da günde 3 kez içiyordum dr 4 e kadar kullanabilirsin demişti.

ilacını doktorunun önerdiği gibi kullanmalısın ..Allah korusun bişey olursa üzülürsün .cildindekilerin haptan olacağını sanmıyorum .. ben 3 ay bu hapın iğnesini oldum sen şanslısınki hap yutmak daha kolay ..

benim de lekelenme kanama yoktu cnm sadece ultrasonda kanama gözüküyodu.ilk 3 ay kullandım 200mglıktan sabah akşam 1er tane.başlarda ağızdan alıyordum çok uyku yorgunluk yaptı sonra vajinal yoldan aldım hep.ben de yan etki olarak gaz yapmıştı karnım 5-6 aylık hamile karnı gibiydi çok şişkindim.şimdi 4.ayıma girdim artık hapı kullanmıyorum şükürrr

Back
X