Progestanın yan etkileri hakkında

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.407
358
Mersin
Merhabalar bayanlar. Düşük tehlikesinden dolayı hafta başından beri progestan kullanıyorum. Genelde yan etkileri çok süper yaşatan bir bünyem var.Hiç okumam ilaçların yan etkilerini,kendim hissedip bakarım ve hep birebir yaşadığımı görürüm. Progestanın tam olarak ne işe yaradığını öğrenmeden yan etkilerini öğrendim. Başka çarem yok tabi götürdüm ilaçları ama hiçbir şey olmadı. İşim bu hafta çok yoğundu,hergün sabah 9dan akşam 7ye durmadan çalıştım nerdeyse ve hiç yan etki yaşamadım. Hatta şaşırdım işe yaramıyor mu acaba neden yan etki yok falan diye.Bugün işe gitmedim dinleneyim diye.İçtim ilaç kahvaltı yaptım uzandım,fazla kımıldamadım,ev işi falan bile yapmadım,hamileyim azıcık dinleneyim dedim ve şu an berbat hissediyorum.Başım çok içmişim gibi,midem ağzımda, televizyonu algılayamıyorum bir tuhaf oldum. Bu ilaç acaba yattıkça insanı daha kötü mü yapıyor? Yada yatınca tam etkisi oluyorda yatmayınca o kadar etkili olmuyor mu? Kan testinide bugün verdim pazartesi çıkacak yükseldi mi onuda bilmiyorum. Var mı bu konuda bilgisi olan? 5 günü taş gibi geçirdim şimdi göçtüm resmen.

günde kaç kere kullanıyorsun ilacı? 1 kezse onu yatmadan önce içersen yan etkisini görmezsin ben öyle kullanıyorum

Back