Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gun asiri kan verdim bhcg 5.1 sonra 8.5 ve dun 9.2 cikti ilk defa dun progesteron da bakildi 4.33 cikti doktor hamile degilsin dedi idrar testi yaptm oda pozitif cikti ne oluyo anlamadim daha once basina gelen var mi bilgisi olan varmi![]()
Hamilesin ve acilen progesteron ilacı kullanman lazım derhal başka doktora git hemen ilaca başlagun asiri kan verdim bhcg 5.1 sonra 8.5 ve dun 9.2 cikti ilk defa dun progesteron da bakildi 4.33 cikti doktor hamile degilsin dedi idrar testi yaptm oda pozitif cikti ne oluyo anlamadim daha once basina gelen var mi bilgisi olan varmi![]()
Gercekten mı yarn sabah gıderım hemen sızındemı basınıza geldı dun bhcg 16 cıktıHamilesin ve acilen progesteron ilacı kullanman lazım derhal başka doktora git hemen ilaca başla
Gercekten mı yarn sabah gıderım hemen sızındemı basınıza geldı dun bhcg 16 cıktı
Tabı gonder karsılastıralm bı fıkır olur ıkımızedeAyni durumdayiz suan ben beklicem ama nasil bekliceksem tabi :) hatta sana tastlerimi atayim. Beta vermeden 1 gun once yaptim :)
Tabı gonder karsılastıralm bı fıkır olur ıkımızede
Bat,ın ne zamanBu arada sende at idrar testlerini. Ayrica benim ustteki miratech alttaki certain :)
Benım cok sılık cıktı sonra twkrar test yapmadım sureklı kan verdım en son bhcg 16 oldu yarnda dr a gıdıcem bakalım,ne dıyecek dua et nolur ıkımız ıcınde
Bat,ın ne zaman
Bat,ın ne zaman
Benım bugundu henuz olmadım yanı daha gunum gecmedı 3 gun once yaptm testıSenin ne zaman sen testini ne zaman yaptin??
Benım bugundu henuz olmadım yanı daha gunum gecmedı 3 gun once yaptm testı
Amınn ınsallah yarın ogrencez bakalımSen erken yapmissin. Ama hamilesin buyuk ihtimal degerlerin yukseliyor hayirlisi olsun :)
Kımyasal gebrlıkte degerlerın nasıldı2 eylul gecen ayda kimuasal gebelik yasadim
Kımyasal gebrlıkte degerlerın nasıldı