Progesteron 53 çıkması gebeliğe işaretmi ??

ardey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
75
63
Bugün 22. günüm Doktora muayneye gittim ultrasonla baktığında
UTERUS SAĞ OVER NORMAL ‎
SOL OVER FOLKÜL KİSTİ‎.

Kistlerin çok önemli değil dedi. Progesteron testi verdi. Sonuç : 53,68 çıktı.
Sonucu göstermeye gittiğimde çok iyi vov dedi kadın bana ve büyük bir ihtimalle hamilesin dedi.
Anlamış değilim bunu neye dayanarak dedi ????Benim bilgidim kaliteli bir yumurta ve iyi çatlama yüksek olduğunda.
Adetime 8 gün var daha hiçbir belirtim yok sadece 4 gündür kasıklarımda hafif ağrı var oda büyük bi ihtimalle kistten gibi geliyor.

bende sasirdim ben hamileyken adet gecikmesinden 1 hafta sonra progestoron hormonu 18 cikmisti.ama benim bebegim gelismedi dusuk oldu.bu kadar yuksek hic duymamistim hamileysen sonra yaz hamilelikte bu hormon yukseliyor yukselmeside lazim bu kadar olurmu bilmiyorum

UTERUS SAĞ OVER NORMAL ‎
SOL OVER FOLKÜL KİSTİ‎.

Sonucu göstermeye gittiğimde çok iyi vov dedi kadın bana ve büyük bir ihtimalle hamilesin dedi.
Anlamış değilim bunu neye dayanarak dedi ????Benim bilgidim kaliteli bir yumurta ve iyi çatlama yüksek olduğunda.
Adetime 8 gün var daha hiçbir belirtim yok sadece 4 gündür kasıklarımda hafif ağrı var oda büyük bi ihtimalle kistten gibi geliyor.
Progesteronun yuksek cikmasi yumurtlama oldugunu gosterir canim eget tek yumurtan catladiysa ve bu sonuc ciktiysa muhtemelen hamilesindir , benimde tek yumurta catlamisti va yuksek cikmis degerim doktor muhtemelen hamilesindir demisti adete 5 gun kala testte gordum cift cizgiyi

Ben aynısını 5 ay önce gene yaşamıştım aynı şekilde doktor bana şuan hamilesin demişti gerçekten hamleydim ama kimyasal düşük yaşamıştım Tabi ozamanlar progestron bu kadar yüksek değildi 39 du. Adetime 7 gün falan kaldı şuan hiç belirti yaşamıyorum heveslenmekte istemiyorum Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Senin kaç çıkmıştı progesteron ???

Ben aynısını 5 ay önce gene yaşamıştım aynı şekilde doktor bana şuan hamilesin demişti gerçekten hamleydim ama kimyasal düşük yaşamıştım Tabi ozamanlar progestron bu kadar yüksek değildi 39 du. Adetime 7 gün falan kaldı şuan hiç belirti yaşamıyorum heveslenmekte istemiyorum Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Senin kaç çıkmıştı progesteron ???
Insallah bu kez kavusursun bebegine ve sıkı sıkı tutunur, daha belirtiler icin erken 3-4 gun sonra test yapabilirsin

progesteron sonucum 29,43 sızce nasıl durum kızlar kasıklarımda adet sancısı gbı bı agrı var adetımede bır hafta var

UTERUS SAĞ OVER NORMAL ‎
SOL OVER FOLKÜL KİSTİ‎.

Benim de bu ay 53.71 cikti fakat dr hamilesin diye bise demedi cok iyi cok kaloteli bi yumurta dedi gunumu beklmem gerektigini soyledi daha on gunum var

Canim benim gecen ay 35.6 cikti progesteron um ama gebeligim olmadi sadece kaliteli yumurtan olmus ama dollenme olmamis

BEnim de ilac tedavisi sondu bu ay oldu oldu olmadi hsg cekilcek korkuyorum ama hsg den ssonra hamile kalma sansi daha da yuksek oluyormus
ben ıkı ay klomen kullandım en son gecen ay progestan da kullanmıstım gebelık olmadı doktorumu degsıtrdm hssg cekılmeden ilaç veremem dedı tüpleer kapalıysa ilaç vermenın bı anlamı yok hem hamılelık şansınıa yükseltio dedi dün cektrdm cok şükür cok korkuodum atlattım

ben ıkı ay klomen kullandım en son gecen ay progestan da kullanmıstım gebelık olmadı doktorumu degsıtrdm hssg cekılmeden ilaç veremem dedı tüpleer kapalıysa ilaç vermenın bı anlamı yok hem hamılelık şansınıa yükseltio dedi dün cektrdm cok şükür cok korkuodum atlattım
Ben bi ay klomen iki ay serophene kullandim ama olmadi buay gunumu belliyorum yine kalamazsam dr hsg cekicez dedi ona gore tekrar tedavi

UTERUS SAĞ OVER NORMAL ‎
SOL OVER FOLKÜL KİSTİ‎.

UTERUS SAĞ OVER NORMAL ‎
SOL OVER FOLKÜL KİSTİ‎.

Canim benjm bu ay 53.71 cikmisti progesteron ve hamileyim

X