Progesteron 98.4 çıktı bu ne demek? Hamile olabilir miyim?

ARMYY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
484
898
158
39
Kızlar meraktan ölcem kan testi yaptırmaya gittim sonucum 3 te çıkıcak ama heyecandan ölüyorum... Bu ay klomen + çatlatma iğnesi olmuştum sonucum da 98.4 doktor cok güzel dedi olma ihtimali varmış bilemiyorum daha reglime 4-5 gun var yineden kan testi yaptırdım. Sizler ne düşünuyorsunuz bu değerimle ilgili..

kızlar bhcg 4.9 çıktı tam sınırdaymış hamile denebilmesi için 5 ve üzeri olması gerekiyomuş ama benim daha regl günüme 5 gun var ondan olabilir mi? yani değerim yükselir mi?

doktor 3-4 gun sonra kan testinin yenilenmesi gerekiyor dedi canım ama ben idrar testi yaptım 2 si de pozitif çıktı bilemiyorum ama emin değilim çünkü ovitrelle çatlatma ıgnesi olmuştum ondan dolayı da bu deger boyle cıkmış olabilir çok heyecanlıydım ama umutlarım kırıldı biraz nettenki seyleri okuyunca inş hamileyimdir ...

lütfen cevap verin kızlarrr nolur cok umutsuzluğa kapıldım ben..

arkadaşlar merhaba!adet döngümün 20. gününde yaptırdığım progesteron testim şu şekilde, si de bi yorumlarsanız çok sevinirim, doktorum sonuca göre yumurtlaman olmuş dedi ama bilmiyorum ki...

progesteron sonucum : 8,64

midluteal 4,44 28,03
post menopozal 0 0,73
foliküler faz 0,15 1,4
luteal faz 3,34 25,56

doktorun dediğine göre gerçekten yumurtlamış olabilir miyim? doktor hiç bir ilaç da vermedi, öylece gönderdi beni :( kafam çok karıştı benim...

İnşallah hamissindir canım bendede Ağustos 2de ölçüm olacak güzel haberlerimizi paylaşırız hayirlisiyla:)

ah inş inş! çok isterdim ama sanki adet olacakmışım gibiyim, şiş olan sızlayan göğüslerim bile artık iyi gibi dünden beri acımıyorlar artık :( bu da hamile olmadığımın bir göstergesi olabilir önümüzdeki 3 5 gün içersinde adet günüm işte bakalım inş olmam!

Back
X