- 18 Ağustos 2025
- 16
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi anneadayi98
-
Transfer gunu progesteron degerim 12 idi, gobek ve vajibal fitile ek olarak kalcadan da igne kullandim, olumlu olduMerhaba kızlar, 2 negatif ve 1 düşük sonucum oldu. Embriyolarimda 5aa olarak geldi. Genetik test yapıldı pihtilasmaya yatkınlık cikti. Bundan öncede zaten kan sulandirici hep kullandım. Araştırmalar, makaleler, başka doktorların cevapları derken kendimi yinr burda buldum. Progesteron degeri transfer öncesi en az 10 olması gerekiyormuş. Benim yapilan transferlerde değerlerim 7 civarında olmuştu. Tutan sadece 8.5 di. Bunu kendim fark ettim. Sizin pozitif ya da negatif sonuçlanan progesteron değerleriniz neydi ?
Göbekten kan sulandirici mi oldunuz ?Transfer gunu progesteron degerim 12 idi, gobek ve vajibal fitile ek olarak kalcadan da igne kullandim, olumlu oldu
Hayir progestan dexGöbekten kan sulandirici mi oldunuz ?
Ben progestan iğne fitile yanlışlıkla çok erken başlamışım transferden birgün önce değerim 60 çıktı doktor çok iyi dedi . 6. Günüm bugün bekliyorum test gününü
Evet dondurulmustu. Simdi bi histeroskopi işlemi yapılacak sonra transferBu arada dondurulmuş transfer ise 10 ve üzeri isteniyor benim doktorum 10 altında çıksaydı transferi yapmayacaktı. Sizin dondurulmuş muydu
Teşekkür ederim. Onu da burda öğrendimHayir progestan dex
Hakkında hayırlısı kolaylıkla tez vakitte olsun inşallahEvet dondurulmustu. Simdi bi histeroskopi işlemi yapılacak sonra transfer
Amin cok teşekkür ederimHakkında hayırlısı kolaylıkla tez vakitte olsun inşallah
Benim transfer zamanı 0.52 ile düşük yaptımMerhaba kızlar, 2 negatif ve 1 düşük sonucum oldu. Embriyolarimda 5aa olarak geldi. Genetik test yapıldı pihtilasmaya yatkınlık cikti. Bundan öncede zaten kan sulandirici hep kullandım. Araştırmalar, makaleler, başka doktorların cevapları derken kendimi yinr burda buldum. Progesteron degeri transfer öncesi en az 10 olması gerekiyormuş. Benim yapilan transferlerde değerlerim 7 civarında olmuştu. Tutan sadece 8.5 di. Bunu kendim fark ettim. Sizin pozitif ya da negatif sonuçlanan progesteron değerleriniz neydi ?
Taze transfer mi oldunuzBenim transfer zamanı 0.52 ile düşük yaptım
Taze transfer mi oldunuz.
Dondurulmuş transfer oldumTaze transfer mi oldunuz
0,52 olan değer adetliyken ölçülen mi yoksa transferden bir gün önce bakılan değer miydi?Benim transfer zamanı 0.52 ile düşük yaptım
Transfer den önceki değer ilaçlı transfere 1,5 altı isteniyor doğal siklüs transferde 5 ve üzeri isteniyor0,52 olan değer adetliyken ölçülen mi yoksa transferden bir gün önce bakılan değer miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?