Anladım çok teşekkür ederim inşallah gebenizdirBenim progesteron değerim ocak ayında rutin hormon kontrolünde düşük çıkmıştı
Yükselmesi için o zaman herhangi bir şey kullanmadım
Çatlatma iğnesinden 9 gün sonra muayenede doktor yumurtayı göremedi kesin çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım
Hiç ovulasyon testi kullanmadım o yüzden testlerin doğruluk payı ne kadar bir bilgim yok
Yumurtalama oldu mu diye kesin emin olmak istiyorsanız progesteron baktırabilirsiniz
20 üstü gebelik mi diyorlarBenim 9 gün var progesteron değerim 25.8 testi gecikene kadar yapmayacağım
Benim de progesteron 36.5 çıktı 20 üstü gebelik mi diyorlar çok merak ediyorum
Anladım çok teşekkür ederim inşallah gebenizdirBu ay olmazsa diğer aya öyle yaparım
Anladım inşallah artıkYüksek progesteron hamilelerde görülüyor ama kesin sonuç göstermiyor
Kesin sonuç regli gecikince Beta HCG ile belli oluyor
Ben de yapmayacağım gecikene kadarBenim de adetime 8 gün var
Evde gebelik testi yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum
O testler yanlış olabiliyor
Doktorum en doğrusunun adet gecikince kan vermek olduğunu söylüyor
İnşallah☺Regli tarihlerimiz art arda
İnşallah ikimiz de mutlu haber alırız
Keşke kesin hamilelik belirtisi olsa ama belirsiz oluyor yine de yüksek olması iyi bir gösterge ama20 üstü gebelik mi diyorlar
Benimde 8 gün var bende hiç bir şekilde test vs bir şey yapmayacağım en iyi kan vermek regl geçinceBenim de adetime 8 gün var
Evde gebelik testi yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum
O testler yanlış olabiliyor
Doktorum en doğrusunun adet gecikince kan vermek olduğunu söylüyor
Bencede onla devam et. Streste oluyoruz böyle yapıncaAnladım teşekkürlerovulasyon testleri gibi yumurtlama gösteriyormus ben ovulasyon aldım onları kullanayım Yumurtlama görüyorum orda
Öyle canım bakalım geçen ay kullandım ilk defa kimyasal yaşadım bu ay da kısmet artıkBencede onla devam et. Streste oluyoruz böyle yapınca
Umarım en kısa sürede bebeğimizi kucağımıza alırız.Selam kızlar, bu ay progesteron değerim 36 olunca umutlanmıştım ama malesef gebelik olmamış
İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız bende de kasık ağrısı kramp benzeri sızlamalar oluyor noktasal batmalar da olmuştu 2 gün önce
Anladım çok teşekkür ederim inşallah gebenizdirBu ay olmazsa diğer aya öyle yaparım
Sağlık olsun inşallah diğer aya olur hayırlısıylaMaalesef regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?