- 14 Ağustos 2024
- 346
- 52
- 13
- 24
- Konu Sahibi ipek prenses
-
Değeriniz şu an yumurtlamanın olmadığını gösteriyor. Kullandığınız letu işe yaramış yumurtanız olgunlaşmış muhtemelen bir kaç gün içinde çatlama olabilirArkadaşlar cuma günü sağ yumurtam 16 mm dedi bugün de 25 mm dedi ve progesteron 0.35 çıktı ne anlama geliyor ve çatlama olur mu 3 aydır çatlamıyordu bu ay letu kullandımLütfen bilgi verir misiniz?
Perşembe tekrar bakacak inş bu ay çatlarDeğeriniz şu an yumurtlamanın olmadığını gösteriyor. Kullandığınız letu işe yaramış yumurtanız olgunlaşmış muhtemelen bir kaç gün içinde çatlama olabilir
Çatlatma iğnesi yok dedi doktor ama anlamadım acaba önermiyor diyemi öyle dedi bide gerek kalmayacak zaten çatlar dedi umutlandımçatlamadı henüz demek. yeterli olgunlupa geldiğinde öatlatma iğnesi verilir en kötü
insallah çatlat ve gerek kalmazÇatlatma iğnesi yok dedi doktor ama anlamadım acaba önermiyor diyemi öyle dedi bide gerek kalmayacak zaten çatlar dedi umutlandım
Estradiol değerm de 159 çıkmış normalmiinsallah çatlat ve gerek kalmaz
İnşAllah yainsallah çatlat ve gerek kalmaz
normal diye biliyorumEstradiol değerm de 159 çıkmış normalmi
Aynen sonradan bakılınca anlar çatlayıp çatlamadığını inşallah istediğiniz haberleri bu ay alırsınızPerşembe tekrar bakacak inş bu ay çatlar
Bana da klomen kullandim ama vermicem catlatma ignesi dedi cunku klomeninde catlatma etkisi var dediÇatlatma iğnesi yok dedi doktor ama anlamadım acaba önermiyor diyemi öyle dedi bide gerek kalmayacak zaten çatlar dedi umutlandım
İnşAllah canım aminAynen sonradan bakılınca anlar çatlayıp çatlamadığını inşallah istediğiniz haberleri bu ay alırsınız
İşte letu da etkiliymiş sadece 5 gün içtim dedi gerek kalmazBana da klomen kullandim ama vermicem catlatma ignesi dedi cunku klomeninde catlatma etkisi var dedi
Evet, bende klomeni besgyn ictim gunde 1 kere, guzel sonuclar aliriz inşallahİşte letu da etkiliymiş sadece 5 gün içtim dedi gerek kalmaz
İnş haberleşelimEvet, bende klomeni besgyn ictim gunde 1 kere, guzel sonuclar aliriz inşallah
İnşallahİnş haberleşelim
Bir sonuç varmı acabaİnşallah
Erken regl oldum canım yani aslinda normal olmasi gereken oldu 28 gunde geldi. Benim dongum 32 ydi.Bir sonuç varmı acaba
Peki çatlamayı görmüş müydünüz?Erken regl oldum canım yani aslinda normal olmasi gereken oldu 28 gunde geldi. Benim dongum 32 ydi.
Evet klomen kullanmistim o yuzden erken gormustum normale gore.Peki çatlamayı görmüş müydünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?