progesteron düşüklüğü yüzünden kanama

mervesevil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
50
0
86
Denizli
merhaba hanımlar.ben iki kızımdan sonra progesteron düşüklüğü yüzünden bir düşük yaşadım.hormon değerim 1di nerdeyse ve düşüceği kesindi.iki sene sonra 6 haftalık hamileyim.5 haftalıkken keseyide gördük doktorum çok iyi durumda olduğunu söyledi.ama sonra yapılan progesteron hormonu testi 5.97 çıktı yine içimiz hop etti doktorum herhangi bir düşük durumu sezinlemedi ultrasonda ve geçen cumartesiden beri pembe renkli kanama değilde lekekenme görmeye başladım.bu hormon eksikliği yüzünden olduğunu söyledi dr.progestan ve folik asit verdi bir tanede iğne vuruldum.pazartesi doktora gidip kalp atışını görücez.ama yüreğim ağzımda bir sorun çıkacak diye korkuyorum.böyle bir sorun yaşayan bu hormonun eksikliğini çeken var mı aranızda?

Benimde hamileliğimin başında düşük tehdidi olmuştu.Ama progesteron hormonuna bakılmadı
hap başladım ve iğne kullandım.
Nette bununla ilgili bir video izlemiştim.Hamile kalmadan önce progesteron hormonu düşük olanlar sıkıntı
çekebilir diye. Progestan buna çok iyi geliyor özellikle iğne kanamayı lekelenmeyi şak diye kesiyor.
İlaçlarınızı kullanın dinlene biliyorsanız dinlenin.
Geçmiş olsun

progestana başlayalı 5 gün oldu ama hala lekelenmem devam ediyo normal mi acaba?1 iğnede vuruldum üstelik.

normal evet.benim olmuştu bir kere öyle.iğne olduktan sonra bile azalarak devam etmişti.
yarın kontrol varmış sanırım.inşallah iyi olduğunu görürsün için rahatlar.
dr bir daha iğne verir mi acaba :26:
benim pembe-kahve su geldikten sonra dr 3 iğne vermşti.
3. iğne bittikten sonra tamamen kesilmişti. 10-11.hafta da olmuştu bunlar.

normal evet.benim olmuştu bir kere öyle.iğne olduktan sonra bile azalarak devam etmişti.
yarın kontrol varmış sanırım.inşallah iyi olduğunu görürsün için rahatlar.
dr bir daha iğne verir mi acaba :26:
benim pembe-kahve su geldikten sonra dr 3 iğne vermşti.
3. iğne bittikten sonra tamamen kesilmişti. 10-11.hafta da olmuştu bunlar.

iyi dileklerin için saol canım.bir daha iğne verirmi bilmiyorum ama ben vermesini isticem.yada ilacımın dozunu arttırmasını günde 2 defa alıyorum.çünkü psikolojim gittikçe bozuluyor her tuvalete girişimde.pazartesi olmasını iple çekiyorum artık.Allah kimseye yaşatmasın.

iyi dileklerin için saol canım.bir daha iğne verirmi bilmiyorum ama ben vermesini isticem.yada ilacımın dozunu arttırmasını günde 2 defa alıyorum.çünkü psikolojim gittikçe bozuluyor her tuvalete girişimde.pazartesi olmasını iple çekiyorum artık.Allah kimseye yaşatmasın.

ben hep günde 3 aldım ama başlarda 100lük tü,şimdi 200mg alıyorum.yavaş yavaş azaltıyoruz inşallah.
ooff bilmezmiyim.benim hemen hemen 1 aydır lekelenme olmuyor çok şükür.ama hala wc de yüreğim ağzımda :14:
inşallah bir daha yaşamayız yavrularımız sağlıklı olsunlar,doğsunlar :34:

merhaba hanımlar.ben iki kızımdan sonra progesteron düşüklüğü yüzünden bir düşük yaşadım.hormon değerim 1di nerdeyse ve düşüceği kesindi.iki sene sonra 6 haftalık hamileyim.5 haftalıkken keseyide gördük doktorum çok iyi durumda olduğunu söyledi.ama sonra yapılan progesteron hormonu testi 5.97 çıktı yine içimiz hop etti doktorum herhangi bir düşük durumu sezinlemedi ultrasonda ve geçen cumartesiden beri pembe renkli kanama değilde lekekenme görmeye başladım.bu hormon eksikliği yüzünden olduğunu söyledi dr.progestan ve folik asit verdi bir tanede iğne vuruldum.pazartesi doktora gidip kalp atışını görücez.ama yüreğim ağzımda bir sorun çıkacak diye korkuyorum.böyle bir sorun yaşayan bu hormonun eksikliğini çeken var mı aranızda?
merhaba.
Acaba kalp atışını görebildiniz mi?
Benim de progesteronum düşüktü, progestan kullandım.
Ama bebeğimin kalp atışı olmadığı için kaybettim onu.
İnşallah senin bebeğinin kalbi atmıştır arkadaşım...

merhaba konunun üstünden bayağı bir Zaman geçmiş ama merak ettim ben de aynı durumdayım umarım bana yardımcı olursunuz.

Benim de benzer bir durum oldu. Ağrı ve lekenmeyle gittiğimde doktor değerim düşük diye progestan verdi ağrı ve lekelenmem geçti ama sonra kalp atışı duyulmadı ve kaybetmek durumunda kaldım.

Back
X