- 16 Mayıs 2025
- 6
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi ebokcontract
-
Yeni öğrenmene göre çokta düşük değil sanki. Benm beta 55 ken progesteron 7 ydi. Maalesef kimyasal olmuştu. Ama sana fitilde vermiş o engeller zaten olası olumsuzluğu inşallah sağlıkla ilerler.Kızlar merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim beta HCG değerim 447 çıktı fakat progesteron değerim 12.2 çıktı doktorum düşük olduğunu söyledi bu şekilde progesteronu düşük olup gebeliği sağlıklı ilerleyen oldu mu bu arada progestan fitil verdi doktorum
Banada çok düşük gelmedi aslında ama doktorum düşük deyince tedirgin oldum inşallah tez zamanda hamile kalırsınızYeni öğrenmene göre çokta düşük değil sanki. Benm beta 55 ken progesteron 7 ydi. Maalesef kimyasal olmuştu. Ama sana fitilde vermiş o engeller zaten olası olumsuzluğu inşallah sağlıkla ilerler.
Benim beta 118 ken progeston 29 du bana da fitil vermişti hala kullanmaya devam ediyorumKızlar merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim beta HCG değerim 447 çıktı fakat progesteron değerim 12.2 çıktı doktorum düşük olduğunu söyledi bu şekilde progesteronu düşük olup gebeliği sağlıklı ilerleyen oldu mu bu arada progestan fitil verdi doktorum
Benm öyle düşük çıkınca vermedi demekki bişeyler sezdi sağlıksız olduğunu düşündü.Benim beta 118 ken progeston 29 du bana da fitil vermişti hala kullanmaya devam ediyorum
Siz hangi dr gidiyosunuz Mersin’de?Benim beta 118 ken progeston 29 du bana da fitil vermişti hala kullanmaya devam ediyorum
Ben iki yere gidiyorum özelde medikalpark ahmet yıldızbakan tıp fakültesinde özel muayeneye gidiyorum prof ayhan hocaya doğumu tıp fakültesinde düşünüyorum sizSiz hangi dr gidiyosunuz Mersin’de?
Bnde yenişehir de. Öznur hanıma gidiyorumBen iki yere gidiyorum özelde medikalpark ahmet yıldızbakan tıp fakültesinde özel muayeneye gidiyorum prof ayhan hocaya doğumu tıp fakültesinde düşünüyorum siz
Canım ben hamile olmadan önce kontrol için ona gittim memnun kalmadım maalesefBnde yenişehir de. Öznur hanıma gidiyorum
Ben 6 yıldır gidiyorum. 2.doğumumu da ona yaptırdım çok memnunum. Kişiden kişiye göre değişir tabi memnuniyetCanım ben hamile olmadan önce kontrol için ona gittim memnun kalmadım maalesef
Merhaba canim benim beta 150 iken progesteron 13.9 çıkmıştı. Sonra beta arttı ama progestron baktirmadim. Kanamam leke vs olmadi hicbisey,sadece akinti ile hafif kan gordum sandim emin de degildim. doktorumla bunu paylaştım. dun gitmistim kese gormeye, progesteron fitil verdi bana da garanti olsun diye, degere bakilmasada onlem amacli fitil kullan dedi.Kızlar merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim beta HCG değerim 447 çıktı fakat progesteron değerim 12.2 çıktı doktorum düşük olduğunu söyledi bu şekilde progesteronu düşük olup gebeliği sağlıklı ilerleyen oldu mu bu arada progestan fitil verdi doktorum
Merhaba canim benim beta 150 iken progesteron 13.9 çıkmıştı. Sonra beta arttı ama progestron baktirmadim. Kanamam leke vs olmadi hicbisey,sadece akinti ile hafif kan gordum sandim emin de degildim. doktorumla bunu paylaştım. dun gitmistim kese gormeye, progesteron fitil verdi bana da garanti olsun diye, degere bakilmasada onlem amacli fitil kullan dedi.
Fitil kullan Allah'ın izniyle destek olur icin rahat olsun
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Bende kimyasal gebelik yaşadım bu ay. Suan regl dönemimdeyim beta hcg değerim biraz arttıktan sonra düştü. Size birsey danışmak istiyorum progesteron değerime hiç bakılmadı benim. Gebelik kesinleştikten sonra mı bakılıyor normalde bu değere? Embriyonun tutunamayışı progesteron eksikliğinden mi kaynaklanıyor acaba ve eğer böyleyse öncesinde verilmesi gerekmiyor muYeni öğrenmene göre çokta düşük değil sanki. Benm beta 55 ken progesteron 7 ydi. Maalesef kimyasal olmuştu. Ama sana fitilde vermiş o engeller zaten olası olumsuzluğu inşallah sağlıkla ilerler.
Mesela benm beta 14.5 çıkmıştı iki gün sonra betayı tekrarlarken progesteron a da baktırmamı istedi dr um. 7 çıkınca bişey demedi belki de anladı zaten sağlıksız bir gebelik olacağını. Yani belki verebilirdi o değerdeyken sormadım da açıkçası.Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Bende kimyasal gebelik yaşadım bu ay. Suan regl dönemimdeyim beta hcg değerim biraz arttıktan sonra düştü. Size birsey danışmak istiyorum progesteron değerime hiç bakılmadı benim. Gebelik kesinleştikten sonra mı bakılıyor normalde bu değere? Embriyonun tutunamayışı progesteron eksikliğinden mi kaynaklanıyor acaba ve eğer böyleyse öncesinde verilmesi gerekmiyor mu
Peki kimyasalın tekrarlamaması için kullanmanız gerektiğini falan söyledi miMesela benm beta 14.5 çıkmıştı iki gün sonra betayı tekrarlarken progesteron a da baktırmamı istedi dr um. 7 çıkınca bişey demedi belki de anladı zaten sağlıksız bir gebelik olacağını. Yani belki verebilirdi o değerdeyken sormadım da açıkçası.
Yok canım. Kimyasaldan sonra bir ay ara verdim. Sonra tekrar letu /iğne yine olmadı şimdi bu ay başladım tekrar. Ek olarak sadece elenatal içiyorum.Peki kimyasalın tekrarlamaması için kullanmanız gerektiğini falan söyledi mi
Anladım canım teşekkür ederim inşallah Rabbim nasip ederYok canım. Kimyasaldan sonra bir ay ara verdim. Sonra tekrar letu /iğne yine olmadı şimdi bu ay başladım tekrar. Ek olarak sadece elenatal içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?