- Emoji Skoru
- 21.516
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Kaç gün sürüyor luteal fazmerhaba hanımlar ,
Progesteron hormonu kaynaklı luteal faz yetmezliği olduğumu tahmin ediyorum henüz kesinleşmedi ancak başına gelen var mı teşhis nasıl konuldu ? ilaçsız takviyerle vs önlem alabilen var mı ya da ilaç tedavisi nasıl oluyor 1 kutu mu kullaniliyor birkaç ay mı?
10. Gün lekelenme 11 de adet oluyorum nadiren 12 oluyor.Kaç gün sürüyor luteal faz
Aynı durumu yaşıyorum düzenli ise bu durum normal dedi doktorum bana geçen hafta hatta özellikle sordum10. Gün lekelenme 11 de adet oluyorum nadiren 12 oluyor.
insAllah normaldirAynı durumu yaşıyorum düzenli ise bu durum normal dedi doktorum bana geçen hafta hatta özellikle sordum
Eğer düşük ise progestan fitil ile destekleniyor ama onu da yumurta çatlamasından emin olduktan sonra kullanabiliyosunuz yoksa hormonlarınız alt üst olurmerhaba hanımlar ,
Progesteron hormonu kaynaklı luteal faz yetmezliği olduğumu tahmin ediyorum henüz kesinleşmedi ancak başına gelen var mı teşhis nasıl konuldu ? ilaçsız takviyerle vs önlem alabilen var mı ya da ilaç tedavisi nasıl oluyor 1 kutu mu kullaniliyor birkaç ay mı?
Bence safran kullanın bir ay. Hormonları düzenliyor. Benim 2-3 döngü lekelenme olmuştu reglden önce. Progesteron yetmezliği diye düşündüm. Bi kutu safranla doğal yoldan şükür lekelenme gittiBaşına gelip progesteron desteğiyle gebe kalan var mı?
Hangi markayı kullandınızBence safran kullanın bir ay. Hormonları düzenliyor. Benim 2-3 döngü lekelenme olmuştu reglden önce. Progesteron yetmezliği diye düşündüm. Bi kutu safranla doğal yoldan şükür lekelenme gitti
Nasıl kullanılacak hiç duymamıştım safran kullanıldığınıBence safran kullanın bir ay. Hormonları düzenliyor. Benim 2-3 döngü lekelenme olmuştu reglden önce. Progesteron yetmezliği diye düşündüm. Bi kutu safranla doğal yoldan şükür lekelenme gitti
Safran venatura markasında da var fiyat olarak uygun içerik olarak aynı olup çok daha yüksek fiyatlı olanlara göre daha ucuz. Faydalı diye biliyordum ama bu faydasını bilmiyordum ben de.
Sen de sağolasın canım benim.Sagolasin abla bakarım
Teşekkür ederim cevabınız içinBenim doktorum aşılama sürecinde dpo 2'de duphaston başlattırıyor döllenme olduysa tutunması için. Sabah akşam 10 gün kullanıp 11. gün kan testi negatifse bıraktırıyor. Aşılamanın evde doğal denemekten pek farkı olmadığına göre bu şekilde deneyebilirsiniz bence.
Ben ümit aktaş marka kullandım. Eşim doğal halini almıştı. Ondan okadar fayda göremedim. Ümit aktaş safran ekstresi belirli aralıklarla kullanıyorum. Hem ruh halime de iyi geliyor.Hangi markayı kullandınız
Ya ben bi anda on kilo verdim ve hormon dengem öyle bozuldu. Bi kutu safran kullandım. Çok şükür düzeldi. Hormon yüklemesiyle dengemi bozmak istemedim. Günde bir sefer içtim.Nasıl kullanılacak hiç duymamıştım safran kullanıldığını