Progesteron fitil

beyhanfenn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
277
29
18
28
Merhaba arkadaşlar transfer oncesi ve sonrası doktor progesteron vajinal fitil verirse diye çok korkuyorum .Çok acılı bir işlem mi acaba ? Benim vajinal ultrasondada canım çok acıyor. Fikirlerinizi söyler misiniz? Ultrason kadar acıyor mu ?

fıtıl yapmadan once bı mıktar elınız ıslak olsun fıtılı parmak ucunuzla içeriye en dıbe kadar ıtın basıt bı işlem korkulacak bır sey degıl yani :KK200:

Merhaba arkadaşlar transfer oncesi ve sonrası doktor progesteron vajinal fitil verirse diye çok korkuyorum .Çok acılı bir işlem mi acaba ? Benim vajinal ultrasondada canım çok acıyor. Fikirlerinizi söyler misiniz? Ultrason kadar acıyor mu ?
Aylardır iğne oluyordum. Yeni fitile döndük. Yarım saat önce yaptım. Yapınca yatmayı unutmayın en az yarım saat. Parmağınızın girdiği kadar itin. Sıfır acı. Tırnağınızı kısa tutarsanız acı olmaz. Tuvalette parçaları görebilirsiniz zaman zaman. O da normal. Zor bir şey değil.

Aylardır iğne oluyordum. Yeni fitile döndük. Yarım saat önce yaptım. Yapınca yatmayı unutmayın en az yarım saat. Parmağınızın girdiği kadar itin. Sıfır acı. Tırnağınızı kısa tutarsanız acı olmaz. Tuvalette parçaları görebilirsiniz zaman zaman. O da normal. Zor bir şey değil.
Fitil transfer oncesi mi veriliyor sonrasi mi ?

Fitil transfer oncesi mi veriliyor sonrasi mi ?
Benimki normal gebelik. Kanamam başladı 4. Ayıma girerken. O günden sonra kullanmaya başladım. Durdu 20. Haftada kanama ama progestan fitille devam ediyorum. Yaş etkisi de var. İleri yaş hamileliği 😊

Hiç endişelenme. Ben 12 hafta kullandım 2 sabah 2 akşam hissetmiyorsun bile kayıp gidiyor.

Ben çok korkuyorum benimde eşim yapacak ama nereye kadar itilecek birde onu söyler misiniz
Eşiniz hisseder zaten. Yani şimdi ben söylesemde anlaşılmaz. Siz sırt üstü yatın bacaklarınızı açın. Eşiniz parmağını buzla soğutsun önce. İşaret parmağıyla içinize doğru ittirsin. Gerçekten hiç acıtmıyor. Kayıp gidiyor. Siz uzanın yarım saat.
Tuvalete veya iç çamaşırınıza beyaz parçalar gelebilir korkmayın.

Eşiniz hisseder zaten. Yani şimdi ben söylesemde anlaşılmaz. Siz sırt üstü yatın bacaklarınızı açın. Eşiniz parmağını buzla soğutsun önce. İşaret parmağıyla içinize doğru ittirsin. Gerçekten hiç acıtmıyor. Kayıp gidiyor. Siz uzanın yarım saat.
Tuvalete veya iç çamaşırınıza beyaz parçalar gelebilir korkmayın.
Ne kadar yatmak gerekiyor takilinca

Back
X