Bir şey soracağım ama çok utanıyorum 🙁

meliseken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
12
9
1
36
tüp bebek transferi oldum, bildiğiniz gibi öncesinde progesteronu fitil ve enjeksiyon olarak kullanmaya başlamıştım. taburcu olmadan önce doktor hızlıca iyi misin dedi, ilaçları kısaca anlattı, ilişki yasak dedi ve çıktı o esnada kendisine soramadım. şimdi fitile devam edeceğim ama ilişki yasak. biliyorum cahil diyeceksiniz ama kafama takılan şu🙁 ilişki yasaksa fitil neden serbest? fetüse zarar vermez mi?

tüp bebek transferi oldum, bildiğiniz gibi öncesinde progesteronu fitil ve enjeksiyon olarak kullanmaya başlamıştım. taburcu olmadan önce doktor hızlıca iyi misin dedi, ilaçları kısaca anlattı, ilişki yasak dedi ve çıktı o esnada kendisine soramadım. şimdi fitile devam edeceğim ama ilişki yasak. biliyorum cahil diyeceksiniz ama kafama takılan şu🙁 ilişki yasaksa fitil neden serbest? fetüse zarar vermez mi?
Fitil hormon veriyor bebek tutunması için. İlişki olursa rahim kasılır bebişin tutunmasına zararlı bu da

Orgazmla kasildigi için bı ihtimal zarar verebilir, fitili girişe yerlestiriyorsun bı kasılma yaşanmıyor ki, önemli olan oraya birşey girmesi girmemesi değil, kasılmayi önlemek

Fitil minnacık şey ve eriyor gidiyor içeride hormon veriyor. Aynı şey değil ki

Back
X