• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron hormonu

Kbra63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Kizlar bu ay OMEGA3 ocean my polysitol ve bitki karışımı olan hayıt macunu kullandım doktorsuz . 5,6,7 Aralık de testler pıkti ovulasyon. Ben geç 32.gunde oluyorum adet . Salı günü progesteron hormonu yaptım 13.7 çıktı . Adetime 3 var . Bu sonuç iyi mi 1 senedir ilaç iğne tedavisi görüyorum bu ay gitmedim kendim düşünmemeye çalıştım plansız oldu

Kizlar bu ay OMEGA3 ocean my polysitol ve bitki karışımı olan hayıt macunu kullandım doktorsuz . 5,6,7 Aralık de testler pıkti ovulasyon. Ben geç 32.gunde oluyorum adet . Salı günü progesteron hormonu yaptım 13.7 çıktı . Adetime 3 var . Bu sonuç iyi mi 1 senedir ilaç iğne tedavisi görüyorum bu ay gitmedim kendim düşünmemeye çalıştım plansız oldu
Merhaba test yaptınız mı kan ya da evde

Bnmde adetime 2 gün var bugün pregesteron 22.1 çıktı evde test yaptım çıkmadı doktorum adetin gecince test yap dedi var mıdır sizce
Bilemiyorum ki benim de 22. Gün 13.42 çıktı doktorun hamilelik ihtimalinden bahsediyormu umutlumu

Çok güzel yumurtlama olmuş adet günün geçince test yap dedi
İnşallah hamilesindir cnm . Benim pcosluyum . Üç yıldır gebe kalamiyorum. İşte şimdi progesteron 13.42 bilmiyorum artık . Estradiol değerine baktın mi

İnşallah hamilesindir cnm . Benim pcosluyum . Üç yıldır gebe kalamiyorum. İşte şimdi progesteron 13.42 bilmiyorum artık . Estradiol değerine baktın mi
Yok doktorum sadece buna baktı bnm ilk kızım 12 yıl sonra oldu şimdi tekrar istiyorum inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbimm

Yok doktorum sadece buna baktı bnm ilk kızım 12 yıl sonra oldu şimdi tekrar istiyorum inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbimm
Ay ne çok beklemişsin çok zor . Rabbim gönlüne göre versin. Durumu bana da haber verir misin dualarım seninle

Back
X