Progesteron İçenler buraya

Benimde lekelenmem devam ediyor ayni durumdayiz. Ben 2-3 gun daha ise gitmemeye karar verdim lekelenme rahatlikla kanamaya donusur yani. Isyerimde cok uzak benim yorulmamam lazim yollarda.... Sende isini degerlendirip ona gore karar ver bence...
ben doğuda hemşire olarak çocuk servisinde çalışıyorum ve çok yoğun... ilk kanamam da zaten nöbete gittiğimde oldu ama artık rahatsızlığımdan dolayı yerim değişecek dr. nöbet tutmamam ve rahat bi birimde çalışmam için rapor düzenleyecek... hayırlısı olsun bakalım ...

Canim bende 6.haftada yasadim bunu.2haftadir ayaga kalmiyorum.sanirim 3.5aylik olana kadar boyle yaticam.sana bu soylenmedimi.su an oturman is yapman cok tehlikeli

Insallah yeni biriminde rahat edersin, bende daha yakin bi subeye gecicem yerime birini bulmam lazim ama once umarim en kisa zamanda bulurum.. Hep isyerindeki yorgunluklarimiz yuzunden olmus kanamamiz allah yavrularimizi bize bagislasin...

Sancin varmi? Benim kasiklarimda var su an aksam basladi

Insallah hayirli haberler alirsn canim gorusuruz kendine ve bebegine dikkat et
kontrolden geldim canım dr. umutsuz biraz beta hcg düşmüyor ama düzenlide yükselmiyor keseyi göremedi ama küçük olduğundan dedi ... perşembe kontrol var yine . senin beta hcg dğerlerin nasıl? benimki satta 25 idi 6 gün sonra 246 iki gün sonra 433 altı gün sonra 832 iki gün sonra yani bugün 1015 e çıktı ...

Canim ben 5. Haftada keseyi gormustum 7. Haftada bebegi icinde gormustuk. Bana normal gibi geldi hcg degerlerin ama benimkileri de bulup yazicam sana haber vericem burdan. Insallah sende en kisa zamanda keseyi gorursun. 25 subat mi senin sat?

Canim ben 5. Haftada keseyi gormustum 7. Haftada bebegi icinde gormustuk. Bana normal gibi geldi hcg degerlerin ama benimkileri de bulup yazicam sana haber vericem burdan. Insallah sende en kisa zamanda keseyi gorursun. 25 subat mi senin sat?
yok tatlım 10 şubatta adet biter bitmez memlekette idim 10 gün sonra geldim martın başında olmuştur döllenme tahminen belki o yüzden böyledir bilmiyoum

yok tatlım 10 şubatta adet biter bitmez memlekette idim 10 gün sonra geldim martın başında olmuştur döllenme tahminen belki o yüzden böyledir bilmiyoum
Kuzum daha cok erken o zaman ne yaptin sen bekle bosuna uzuluyorsun :) benim doktorum beni tam 1 hafta sonra cagirmisti kanda hamileyim diyince. Kese hemen gozukmuyor diye.

Kuzum daha cok erken o zaman ne yaptin sen bekle bosuna uzuluyorsun :) benim doktorum beni tam 1 hafta sonra cagirmisti kanda hamileyim diyince. Kese hemen gozukmuyor diye.
inşallah öyledir tatlım tahminime göre en fazla 5 haftalık ama dr a göre 7 haftalık ilgilenmiyorlar ki küçük bi yer burası
ahh bide şu kanamalar altüst ediyor beni...

inşallah öyledir tatlım tahminime göre en fazla 5 haftalık ama dr a göre 7 haftalık ilgilenmiyorlar ki küçük bi yer burası
ahh bide şu kanamalar altüst ediyor beni...
Doktorlara bakma neler okuyoruz bu forumda artik iyice tecrubelendim vakalar karsisinda. Insallah keseni goreceksin :)

Canim bende 6.haftada yasadim bunu.2haftadir ayaga kalmiyorum.sanirim 3.5aylik olana kadar boyle yaticam.sana bu soylenmedimi.su an oturman is yapman cok tehlikeli
ilk lekelenme olduğunda dr. söylemişti ama mecbur kontrole gidiyorum eşim çalışıyor özelde ailemden de gelebilecek kimsem yok yalnız kalınca mecbur kalkıyorum zaruri ihtiyaçlar için

inş ama beta 2-3 günde ikiye katlanması gerekiyormuş ki benimki öyle değil
ve adet olur gibi kanama olması ümidimi kırıyor

Kimi beta yavas yukselir herkesin bir olmadigini duymustum kanaman icinde progestan aliyosun zaten; yine olmazsa kendini kotu hissetme ilk haftalarda sagliksizsa kendiliginden rahim atiyormus uzulme oyle biseyde onune bak daha anne olcaksin ama simdikinde ama bi iki ay sonra dimi :) kendini toparla cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…