Progesteron iğne hakkında çok acil

soralbeysu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
835
483
23
Arkadaşlar progesteron iğne oluyorum akşam 9.30 da oluyorum fakat eşim henüz işten gelmedi kendime vurmam imkansız bayılırım muhtemelen iğneyi birkaç saat geç vurulsam nolur yarın kan vereceğim testim pozitif çıktı. Ama şuan çok korkuyorum iğne geç olursa sorun olur mu diye hep saatinde vurulmuştum aksilik oldu bu akşam ve eşim 11 de anca gelecek çok tedirginim. ☹️

Arkadaşlar progesteron iğne oluyorum akşam 9.30 da oluyorum fakat eşim henüz işten gelmedi kendime vurmam imkansız bayılırım muhtemelen iğneyi birkaç saat geç vurulsam nolur yarın kan vereceğim testim pozitif çıktı. Ama şuan çok korkuyorum iğne geç olursa sorun olur mu diye hep saatinde vurulmuştum aksilik oldu bu akşam ve eşim 11 de anca gelecek çok tedirginim. ☹️
O da hiç bilgim yok testi nezaman yaptiniz .banada 7 gün oldu

1 2 saatle birsey olmaz herhalde kendinize guvenmiyorsaniz risk almayin

Kac gun oluyor o zaman
7. Günde yaptım test bugün 8. Gün daha koyu çıktı yeniden yaptm bugün. Ama çift embriyo benim ve 5. Gün daha erken çıkma sebebi bu olabilir yaparsanız çıkmazsa panik olmayın çok kişinin çıkmamış muhtemelen çift dye çıktı benimde öyle düşünüyorum

Canımm Allah korusun ya , ben yaklaşık 7 haftadır o iğneyi kendi kendime göbeğime yapıyorum bir olumsuzluk olmadı sen de böyle düşün 😅

Öyle düşünüyorum herkes yapıyo bu iğneyide kendime.güvemim hiç yok sanki iğne kırılıp karnımda kalacak. Sonra bebeğim ve ben öleceğiz 🥲

Hayırlı olsun 🙂
Geçen sene Kasım transferi annesiyim.bu zamanlar bende kalçadan progestan yaptiriyordum.
Genel olarak sabah saatlerinde sağlık ocağına gidiyordum. Ama haftasonlari hastaneye gidiyordum öğlenden sonra falan yani hergun dakikası dakikasına aynı saatte olmamıştım ama kalçadan olan igneydi benim ki.
Aklında kalacaksa yap göbeğinden al derin bir nefes yaparsın anasın sen 😁

Merhaba yazılanları okuyunca kafama takıldı ven de dün transfer oldum ama sadece progestron fitil verdi doktor iğnesini vermedi 🤔 neden iğne veriyorlar ya da ne den vermiyorlar acaba

Merhaba yazılanları okuyunca kafama takıldı ven de dün transfer oldum ama sadece progestron fitil verdi doktor iğnesini vermedi 🤔 neden iğne veriyorlar ya da ne den vermiyorlar acaba
Hastaya özel tedavi uygulanıyor, doktorunuz size en uygun tedaviyi belirlemiştir. Evham yapmayın inşallah bebeğiniz sizinledir.

Back
X