Progesteron iğnesiiii.....

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Kızlar progesteron iğnesiyle nasıl uğraşıyorsunuz?Ya benim iğne yapılan yer kalçam yani fecii ağrıya hatta elimle bastırdıkda yuvarlak olduğunu görüyorum.40 iğnem kaldı ama artık vurulmaya yer yok.Sizler de durumlar nasıl kızlarr?delikafadulden

öyle oluyor günay hemşire vuracak yer bulur

benim de hafif agrilar var kalcalarimda. ama kocam cok becerikli cikti bu konuda, hic iz yok :)

günaycım

bende senin gibiyim...bol bol masaj yap o ödem yerlerine...bide soğuk kompress..bi nebze iyi geliyor..bende 17 sinde tes günüm ama açıkçası sırf bu iğneleden kurtulayım eğer olumsuz sonuçlanırsa diye 10.günmü test yapsam diyorum..içim şimdiden çok buruk negatif olmak yapımda yok aslında ama bu 3. kez yine o değer sıfı çıkarsa:-(offf offfffffffff

umutlu olun kızlar inş olcak.....inş guzel haberler vereceksınız bıze.............çektığınız sıkıntılar guzel habere dönuşur inş..evet zor bu iğneler bende korkarım iğneden ve tum yan etkılerını gösterır ama elden ne gelır inş sonuç guzel olurda sevınırsınız ama umutlu olun ....boollll duaaa ileeeeeeeee

canım merhabalar uzun zamandır sitem bozuktu giremiyodum nasılsın yaptırdınmı lpgli bebişleri progestan iğnesi kullanıyosun sanırım düşük tehlikesi için canım onların ben fitilini kullanıyorum bide burundan spreyi varmış drunla konuş değiştirebilir çok büyük bi sorun yoksa gelişmeleri göremedim yazarsan sevinirim öpüyorum

Kızlar iğne vurulduğunuz yerlerde ödem yapmasın diye alkol kullanabilirsiniz....eczaneden saf alkol alacaksınız....bunu su ile karıştıracaksınız..bana doktorum %70 alkol,%30 su yap dedi....ben gene de %50 -50 yapıyorum..bir panuğa döküp ödem yapan terlere koyuyorum çok iyi geliyor....tavsiye ederim.....

Sersevcim Merhaba canim.Bir gelişme yok.6 nisan 3 tane 8 hucreli embrıyo transfer edildi.bu gun 5 gunum.bekliyoruz işte nisan18 test gunum.saniyeler bile geçmez oldu.Yarın Baküye yolculuk var.Hazırlanıyorum..Sen nasılsın hayatım?

çok şükür iyi olmaya çalışıyorum hayırlısı olsun inşallah seninde güzel haberini alırız burdan şu sıralar okadar uzun yolculuk yapman doğrumu drunla konuştunmuçok ağır iş yapma bak ne uğraşlar veriyoruz onlara sahip olabilmek için sımsıkı tut bebişleri sana hayırlı yolcukluklar bizi habersiz bırakma öpüyorum

kızlar bende feci durumdayım artık hemşire zor ye bulıuyo artık ilaç gitmiyo diyor geceleri çok zor yatıyoum kolanya pamukla masaj yap dedile faydası olamadı acaba başka birşey uygulayan varmı acil lütfen....

selam gunaycım insallah bukez hayırlısıyla bebislerini kucagına alırsın igne yerleri icinde su torbasına sıcaksu doldur igneyi vurduktan 5dakka sonra onu orada gezdir surekli onunla masaj yap hem agrısı kalmayacak hemeski ignelerin yeri inecek hemde yeni yaptıkların oyle sismeyecek agrıda olmayacak ama unutma hergun mutlaka igneyi vurduktan sonra 15dakka falan masaj yap onunla emin ol hic agrın kalmayacak

gunaycım ınş bebişin gelır canım........................ınş rabbım yar ve yardımcın ols

ığne cok yaglı bı ğiğne o yuzden mahvedıyo............ınş rabbım emeklerı boşa cıkarmasın..........alkolle masaj yap mutlaka..............

günaycım yanında olan bırısıne sacak su ile kalçalarını hafıfce ovalat. ben bazende çocuk şırıngası kullanıyodum onun ucu bıraz daha ınce. sabret bu acıler hamıle oldugunu duyunca ucuuuuuuuuuuup gıdecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…