progesteron lütfen kızlar yardım edinnnn

adaizmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
15
0
86
Zonguldak
siteye yeni üye oldum eğer yanlış yere yazıyorsam lütfen beni yönlendirirmisiniz tüp bebekte PROGESTERON VAJİNAL TABLETİ NE KADAR SÜRE KULLANDINIZ BEN 15 HAFTALIK HAMİLEYİM hala kullanıyorum siz ne kadar kullandınız

siteye yeni üye oldum eğer yanlış yere yazıyorsam lütfen beni yönlendirirmisiniz tüp bebekte PROGESTERON VAJİNAL TABLETİ NE KADAR SÜRE KULLANDINIZ BEN 15 HAFTALIK HAMİLEYİM hala kullanıyorum siz ne kadar kullandınız

arkadasim benim ilk gebeligimde ikize hamileydim ve ben 21 haftaya kadar kullandim cunki hep kananam oluyordu ve 21 haftatda ikisinide kaybettim tub bebekten sonra hamile kalmistim ,normalde tub bebekte 3 aya kadar kullaniyosun dusme tehlikesi daha yuksek oldugu icin ..ve suan normal yoldan hamile kaldim 8 haftalikken basladim cunki plasentada sorun varmisti kendini salmisti 12 haftaya kadar kullan dedi doktor sonra muayeneye gittigimden hersey yolundaydi bana birden birakma dedi her hafta birtane azltarak oyle birak dedi .bana suan serklaj uygulandi aksamlari agri hissettiginde birtane kullanabilirsin rahmini sakinlestirir dedi yani bence mumkun oldugunca kullan biliyorum biraz zor oluyor ama allah korusun kaybetmektense 9 ay kullanirim daha iyi yani bu benim dusuncem cunki ben her agrim olmasinda korkuyorum ve kullaniyorumda biraz uzun oldu ama ins yardimci olabilmisimdir.tabiki doktor bizlerden daha iyi bilir sen yinede doktoruna bir danis.

Son düzenleme:
Back