• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron tedavisini ne zaman kesmeliyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bleu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bleu

gel hadi bebeğim
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
92
0
286
İstanbul
Hocam merhaba,
Aşılama sonrası 12.gün bhcg 3.00.
Tekrar baktırmama gerek yok herhalde gebelik negatif.
Sorum şu;aşılama sonrası progynex fitil almaya başlamıştım.
Normalde luteal faz 10 gün sürmekte.
12.gün hala progesteron fitil alıyorum ve adet halen başlamadı.
Hiçbir lekelenme yok ama son üç gündür rahimden çok koku geliyor ve vücutta şişlik meme ağrısı gibi şikayetlerim var korkuyorum.Progesterona devam edersem adet olamayacağım gibi.Sizce fitili bugün bırakmalı mıyım yoksa luteal faz tedavisi olarak 14.güne kadar devam mı etmeliyim?

Hocam merhaba,
Aşılama sonrası 12.gün bhcg 3.00.
Tekrar baktırmama gerek yok herhalde gebelik negatif.
Sorum şu;aşılama sonrası progynex fitil almaya başlamıştım.
Normalde luteal faz 10 gün sürmekte.
12.gün hala progesteron fitil alıyorum ve adet halen başlamadı.
Hiçbir lekelenme yok ama son üç gündür rahimden çok koku geliyor ve vücutta şişlik meme ağrısı gibi şikayetlerim var korkuyorum.Progesterona devam edersem adet olamayacağım gibi.Sizce fitili bugün bırakmalı mıyım yoksa luteal faz tedavisi olarak 14.güne kadar devam mı etmeliyim?

Tedavinizi takip eden doktora sormanız gereken soruları bana sormuşsunuz. Bahsettiğiniz şikayetlere progestan yol açmaktadır. Doktorunuzla iletişime geçmenizi öneririm...

Tedavinizi takip eden doktora sormanız gereken soruları bana sormuşsunuz. Bahsettiğiniz şikayetlere progestan yol açmaktadır. Doktorunuzla iletişime geçmenizi öneririm...

Dr.um yurtdışındaymış o nedenle ulaşamadım ve soramadım.
Teşekkür ederim iyi çalışmalar..

Back
X