• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progesteron testi yorumlar mısınız

derhak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
11
0
36
Adana
arkadaşlar mrb ben kulübe yni katıldım ben de progesteron testi yaptırdım adetin 22. günü değerlerim 2.2 çıktı doktor biraz düşük dedi. progestan kullanmaya başaldım yeni. bir sonraki adetin 5. günü de klomen kullanacağım bu progestan fayda sağlıyor mu yumurtlamayı geçici bir süre mi arttırıyor bunu kullanırken zamanı iyi mi değerlendirmek lazım nolur bilginiz varsa paylaşın bu değerlerle çocuk sahibi olmamız mümkün mü?
:sinifsinif::CüvCüv:

Son düzenleme:
selam bana bu ay aşılama yapılacak adetin 2. günü hormon değerlerime bakıldı adet dönemi folukiler faza denk geliyor benim değerim 0.565 çıktı normal değerler şöyle

Faliküler Faz: 0.2-1.4 ng/ml
Luteal Faz: 4-25 ng/ml
Menopoz: 0.1-1 ng/ml

selam bana bu ay aşılama yapılacak adetin 2. günü hormon değerlerime bakıldı adet dönemi folukiler faza denk geliyor benim değerim 0.565 çıktı normal değerler şöyle

Faliküler Faz: 0.2-1.4 ng/ml
Luteal Faz: 4-25 ng/ml
Menopoz: 0.1-1 ng/ml

benimkide 23.günü yaptrdm 0.20 çıktı çokmu düşük kzlar yardım edin nolur...

cnm bende 21. gün yptrdm bu testi 1.57 çıktı değer düşük dedi banada progestan verdi ilaç bittikten sonra adet olsanda olmasanda gel dedi adet olmazsam gebe olabilirmişim böyle dedi dr bakalım 2 3 güne belli olur durumum inş bebiştir...

merabalar ben bu ay klomen kullandım 22. gün progesteron testi yaptırdım 43.50 çıktı sonucu bana değerlendirirmisiniz

adetin 21.-22.günü baakılan progesteron 10 lu rakamların üzerinde olursa verimli yumurtlanmış demek oluyo..eğer değeriniz 2-3 lerde ise ovülasyon olmuyosunuzdur..ben aynı durumu yaşadım ve banada klomen verdiler..hiç birinde gebelik oluşmadı..altta yatan sebebplerin araştırılması KESİNLİKLE GEREKLİ...ve bende troid çıktı fakat şimdi geç kalmışsın deniyo..tüp bebek yapılacak...ve bana klomen veren ve oyalayan o doktorları Allaha havale ediyorum..başıma gelenleri yaşamamanız için size yazıyorum,lütfen altta yatan sebebi araştırın,tıp fakültesine falan gidin..oyalanmayınnn........

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar tahlil yaptırdım progesteron 11.82 çıktı dr ii dedi ama yinede klomen verdi sizce kullanmalımıyım daha kaliteli yumurta oluyormuş adetin 3.günü başla dedi bu nasıl bir ilaç kullanan varmı aranızda ayın 16.bekliyorum bakalım adet olcakmıyım olmam inşallah tabi:)))))))))

dostinexe devam dedi bitinceye kadar kullanacakmışım değerim düştü ama yine kullan dedi bu iki ilacı birlikte alcakmışım bu klomenle hamile daha kolaymı kalınyor..

lütfen yorumlarınızı bekliyorum canlarım

Sonuç Birim Ref.Değ Önc.Sonuç Açıklama
Progesteron 5.93 ng/mL - 8.25

0 - 1.40 ng/mL Foliküler faz
3.34-25.56 ng/mL Lüteal faz
4.44-28.03 ng/mL Midlüteal faz
0-0.73 ng/mL Menopoz sonrası kadın
0.28-1.22 ng/mL Erkek

Back
X