progesteron yaptıranlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlıyorum bende öyleyim ama ne zaman düşünmeye başlasam kafa dağıtacak birşeyler yapmaya çalışıyorum,sen de dene canım
devamlı aksama kadar evde tekım maalesef o yuzden dusuncek vaktım cok oluyo ama esım geldgı zmn yada baska bır mısafrm o zaman ıyıyım heralde ılk zamanlar bu kadar dagılmam normal

ne kadarlık evlisin ve ne kadar süredir deniyorsun

ne kadarlık evlisin ve ne kadar süredir deniyorsun
4 yıllık evlıyım ama tedavıye baslayalı daha bır ay oldu ilk zamanlar düşünmedm cocuk sahıbı olmayı ilaçlada korunmadm dogal yollardan korundum yaklaşık bır bucuk yıldır korunmuyorum fsh hormonum yuksek az cık 9.75

çokta yüksek değil canım ya hem çok yeniymiş deneme sürecin inş en kısa zamanda rabbim gönlüne göre verir ,kafaya takmamaya çalış...bende de bir at tsh yüksek çıkmıştı onu düzelttik fsh düşmüştü ....stres yapmican yani bunu anladım ama elde değil malesef

aynenn strest yapmamak ıcın elımden gelenı yapıorm ama olmuyor maalesef bn ılk klomen kullandm bır sefer yumurta takıbm yapıldı ilk zamanlar buyume olmadı daha sonra azbısey oldu sonra durdu büyüme progesteron yaptk 29,43 çıktı yumurtlama olmus yanı bızde şaşırdık doktorla sımdıde 4 gundur falan agrım var adetmişim gbi ama adetıme daha var 5 gun var beyaz akıntm var suan kafama bunlarn nedenını takıorm :)))

inş. istediğin gibi olur canım sonucun

doktora göründünmü
en son gecen cumartesı gıttım testı yaptrdım progesteronu pazartesı gösterdm sonucumu yumurtlama olmus adetını beklıcez dedı adetın gecıkırse gel dedı test yapcaz eger adet olursan adetının 3.gunu gel dedı buyuk ıhtımal tekrar hormon testı yapar agrım salı gunu basladı halada devam yanı akıntımda var normalde öle olmaz

ben bir senedir deniyorum aslında 2 yıllık evliyim ama eşimin işi nedeniyle çok denk getiremedik. bu ay klomen kullandım film falan çekildim sorun yok eşimde test yaptırdı onun da temiz çıktı bakalım bekliyoruz işte

hadı hayırlısı yumurtlama gunlerıne dıkkat edın bnmde esımın işi nedenıyle bu ara aksılık oldu bıraz

kısmet en yakın zamanda kavuşuruz inş. meleklerimize canım

Kizlar bu sayfa yerimi bilmyrm ama benimde en son adetim 28 yidi ve esimle 8 inden 16 sına kadar Bebek icin 2 gün ara ile birlikte olduk ama 2 gün önce yan
21 inde kanamam oldu pembe ve çok sıvı ama bugün sızıntısı devam edıyor, demem oki adetime 5 gün kala bu kanama olması sizce yerleşme kanaması mi ve adetimi beklemeden kan testı yaptırsam çıkar mi? Lütfen yardımcı olun

bıraz dusundurucu bence emın olmak ıcın bır kan testı yaptr derım cunku hafıf kanama oluyormus kımısnde ama beneklenme gbymıs yerlesme kanaması bence kan testı yaptr

Adet günüm normalde 27 si falan yaptırsam çıkar mı ki
bnmkıde 27 sı beklıyorm bende 4 gun kaldı az önce bı gebelık testı yapım dedım beceremedm yanlıs yaptm dalmışım sonradan farkettım ama kasıklarmda çok agrı var az önce muthıs bır agrı grdı 3 sn lık hemen gttı yumurtlama olmustu bu ay bende anlayamadm

Ayyy hamile olursak ayni Zaman'da doğuracaz Yano be guzel...Yerleşme kanaması falan oldu mu peki sende??? Bends kasik ageism ve vas donmesi oluyordu Sabahlari Sonra yerlesme kanamasi Gibi pembe kan geldi 21 inde şimdide sızıntı oluyor arada ,,, Ağrı'm çok oldu 21 ve 22 sindi ama şuan hafifledik sadece midem trafik biraz o kadar senede oldu mu böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…