- 16 Temmuz 2012
- 19
- 6
- 86
- Konu Sahibi seyirdefteri
süreç biraz uzamış ama sonu güzel olsun
Evet canım süreç uzadı aynı zamanda bu ilaç menopoz etkisi yapıyormuş bakalım yaşayıp görücem hakkımızda hayırlısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süreç biraz uzamış ama sonu güzel olsun
Canim dr gittim bugun Rahim guclensin diye. L arginin evicap bide follidonce verdi. 8 aralikta tekrar gitcem. 10 gunluk bir dogum kontrol hapi vercekmis sonra adet gorcekmisim. Ondan sonrasini gidince ayarliycak. 10 ocak gibi transfere gidersin dediAnladım canım sana da bol şans diliyorum inşallah hakkımız da hayırlısı olur doktor görüşmelerimizden sonra buraya yazalım başkaları da faydalansın.
Canim dr gittim bugun Rahim guclensin diye. L arginin evicap bide follidonce verdi. 8 aralikta tekrar gitcem. 10 gunluk bir dogum kontrol hapi vercekmis sonra adet gorcekmisim. Ondan sonrasini gidince ayarliycak. 10 ocak gibi transfere gidersin dedi
C cemliezeynep cnm transferim oldu 2 gun once. Hicbiseyde hissetmiyorum bu defakinde. Dondurulmus olup Ilac etkisi olmadigindan galiba bakalim bahtimizda ne var
Anladim cnm güzel haberler aliriz umarim.Umarım hayırlı haberlerini alırız canım.bende dün doktora gittim estrofem başladık on gün sonra kontrol var bakalım.Bende adet görmeden tedaviye başlamış oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
İdrar testim pozitif canim C cemliezeynep
Kandada pozitif cikti canim carsamba tekrarliycaz cok sagol insallah bu defa güzel olur herseyCanımm çok sevindim bende şuan elime telefonu aldım aklıma sen geldin be siteye girdim mesajını görünce çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah benim de haftaya pazartesi transfer olucak![]()
Kandada pozitif cikti canim carsamba tekrarliycaz cok sagol insallah bu defa güzel olur hersey
Az kalmis canim bol bol c vitamini al simdiden. Sut ic yumurta ye et tuket
Çok iyi bol şansEvet canım az kaldı yemede içmede sıkıntı yok
İkinci Kan tahlilin nasıldı canım bir de kaç tane embriyo koyulmuştuÇok iyi bol şans
Canim degerim düştü kimyasal yada dış olabilir takip ediyoruz. 2 tane 5. Gun idi
Canim degerim düştü kimyasal yada dış olabilir takip ediyoruz. 2 tane 5. Gun idi