Progesteron Yüksekligi Yüzünden Transferi Iptal Edilenler

Anladım canım sana da bol şans diliyorum inşallah hakkımız da hayırlısı olur doktor görüşmelerimizden sonra buraya yazalım başkaları da faydalansın.
Canim dr gittim bugun Rahim guclensin diye. L arginin evicap bide follidonce verdi. 8 aralikta tekrar gitcem. 10 gunluk bir dogum kontrol hapi vercekmis sonra adet gorcekmisim. Ondan sonrasini gidince ayarliycak. 10 ocak gibi transfere gidersin dedi

Merhaba kızlar benim tedavi sürecim 2 tane Lucrin Depot 3.75 iğne ile başlamıştı progesteron değerimi düzenlemek için ve bu süreçte hiç adet görmedim tam bir menopoz dönemiydi çok fazla ateş basmaları yaşadım 18 ocakta kontrolüm var doktor transfer için tedaviye başlıcağını söyledi yani adet görmeden başlamış olucam sizlerde böyle bir durum oldumu?bende durumlar böyle sizde nasıl?

Canim benim dr da opudan sonraki ilk regl bittikten sonra muayene etti kist olmustu onun icin sogan kuru verdi adete kadar. Ayrica rahim güclensin diye l-arginin evicap verdi. Lucrin depotta tek seferlik yaptirdi. Ayrica beraberinde dogm kont hapi verdi bi 10 gun kadar sonra birakip adet gordum 2. Gün kontrol etti ve transfere göndermeye karar verdi. Estrofem baslatti evicap ve larginin kapsul verdi. Folidoce verdi bide. Transferime 3 gun kalada progestan hap verdi. Transfer sonrasida degisik seyler var tabi. 15 ocakta transfer.

C cemliezeynep cnm transferim oldu 2 gun once. Hicbiseyde hissetmiyorum bu defakinde. Dondurulmus olup Ilac etkisi olmadigindan galiba bakalim bahtimizda ne var

Umarım hayırlı haberlerini alırız canım.bende dün doktora gittim estrofem başladık on gün sonra kontrol var bakalım.Bende adet görmeden tedaviye başlamış oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Canımm çok sevindim bende şuan elime telefonu aldım aklıma sen geldin be siteye girdim mesajını görünce çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah benim de haftaya pazartesi transfer olucak☺️
Kandada pozitif cikti canim carsamba tekrarliycaz cok sagol insallah bu defa güzel olur hersey

Back
X