Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende oyle biliyorum ama referans aralığına girdiği için heycan yapmadim degilBenim bildigim kadarıyla da çatlama hakkında bilgi veriyor ve catlamaniz gerceklesmis ama Dr dediği gibi gebelik için bu değeri baz almak doğru olmaz, yanıltıcı olur.
Anlıyorum heyecanınızı inşallah süreciniz gebelikle sonuçlanır. Bende ilk zamanlar ovulasyon testi ile takip yaparken kan verip betahcg baktirdigimda 1.2 gibi aşırı düşük bir değer çıkmıştı bende sıfır değilse bu hamilelik, hamileyim inanmıyorum diye sevindirik olmuştumEvet bende oyle biliyorum ama referans aralığına girdiği için heycan yapmadim degil![]()
Bence gebelik olabilir cunki gayet yuksek cikmis kac gun var suan, adetinizeMerhabalar. 21. Gun progesteron testi verdim. Sonuc referans araligina gore gebelik 1.trimester diyor. Doktorum catlama olmus gebelik bilemeyiz dedi. Beni heyecanlandirmamak icin mi dedi yoksa cidden sadece yumurta catlamasi icin mi deger.Eki Görüntüle 3405655
Merhaba umarım vardır. Adete 8 gun varBence gebelik olabilir cunki gayet yuksek cikmis kac gun var suan, adetinize![]()
Progesteron değerine bakarak gebelik demeyi doğru bulmuyorum burda transfer olmadan önce bir arkadaşın sonucu da böyle 50 çıkmış bu değer çok mu diye soruyordu. Transfer olmadan 50-40 çıkan insanlar var :)Merhabalar. 21. Gun progesteron testi verdim. Sonuc referans araligina gore gebelik 1.trimester diyor. Doktorum catlama olmus gebelik bilemeyiz dedi. Beni heyecanlandirmamak icin mi dedi yoksa cidden sadece yumurta catlamasi icin mi deger.Eki Görüntüle 3405655
Ben bu zamana kdr bu hormonun ne oldugunu bilmiyordumProgesteron değerine bakarak gebelik demeyi doğru bulmuyorum burda transfer olmadan önce bir arkadaşın sonucu da böyle 50 çıkmış bu değer çok mu diye soruyordu. Transfer olmadan 50-40 çıkan insanlar var :)
Gebe olmak için ugrasinca insan öğreniyor tabi her seyiBen bu zamana kdr bu hormonun ne oldugunu bilmiyordumsadece sonucta referans araligi verilmis ve o referans araligina giren bir deger cikmis . Kafami karistiran o insallah vardir.
Ben bugün baktırdım. 19 çıktı. Doktor 10 ve üzeri olursa yumurtlamanın çatladığını ve sağlıklı olduğunu söyleyebiliriz dedi. Ama adetime daha çoook var nasıl beklicem bilmiyorumArkadaşlar kimse progestron baktirmadi mi![]()
.Ben bugün baktırdım. 19 çıktı. Doktor 10 ve üzeri olursa yumurtlamanın çatladığını ve sağlıklı olduğunu söyleyebiliriz dedi. Ama adetime daha çoook var nasıl beklicem bilmiyorum![]()
Ayyy ne kadar guzel allah kucaginiza almayi nasip etsinYumurta catlamis.o halde. Insallah dollenme de olmusssa gebelik olur. Sadece beklemeniz gerek.
Ben adete 5 gun kala erken gebelikle ogrendim sonra hcg verdim. Suan 4+1 hamileyim. ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah