Progesteronun 14. gün yüksek çıkması normal değilmidir ?

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
merhaba halit bey ben 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım henüz gebe kalamadım eşimin sperm sonucu iyi yalnız benim serbest tte 2.03 ve progesteronum 19.00 çıktı ve ben bu iki testi adetimin 14.günü yaptırdım progesteronun 14.gün yüksek çıkması normal değilmidir doktorum bunun yüksek olduğunu ve bir endokrin uzmanına gitmemi önerdi acaba adetimin 21.günü bu testi tekrarlatsammı bi değişiklik olurmu?
ve tedavisi zor olan bi hormonal durummudur ilaçlar etkili olurmu?

merhabalar geç cevabım için ozur diliyorum sizin mail aralarda kalmış goremedim genelde progesterone 14. gun degil ya 21. gun ya da adete bir hafta kala yapılır sizin degeriniz yumyrtlama için normal bir deger fakat diger testin s-testesteronun degeri yüksek gibi geldi yalnızca bu iki test size bir teşhis koymak için yeterli değil elinizde bunda fazlası var mı? onu bilmemde yarar var eksikler varsa ise diğer testleri de yapıp gormek gerekir hormonal problemler tedavisi zor olan seyler degildir merak etmeyin tekrar geçmiş olsun sevgiler sonuçları gondermek isterseniz fax 02122303990

tekrardan merhaba halit bey doktorumda testleri tekrarlamayı uygun gördü adetimin 2.günü bütün hormon tahlillerim tekrarlanacak o zamanki sonuçlarımı size yazarım cevabınız içinde teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…