Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hocam ben 2 yıllık evliyim haşimoto tiroitim var son adetim 26 ocak 18 şubatta kan tahlili yaptırdım 24.gün progesteron hormonum 20 çıktı doktor birşey demedi hamile olabilirmiyim bana yardımcı olurmusunuz
Merhaba hocam ben 2 yıllık evliyim haşimoto tiroitim var son adetim 26 ocak 18 şubatta kan tahlili yaptırdım 24.gün progesteron hormonum 20 çıktı doktor birşey demedi hamile olabilirmiyim bana yardımcı olurmusunuz
Bakılmış olan progesteron hormonu sonucuna göre o ay için yumurtlamanın gerçekleştiği anlaşılıyor ancak gebelik oluşabilmesi için doğru zamanda normal yapıda bir spermle o yumurtanın bir araya gelmiş olması da gerekmektedir. Bu da ancak kande gebelik hormonu olan bhCG bakılarak anlaşılabilir. Hashimato açısından da endokrin doktorunun takibinde kalmanız tiroid hormon fonksyonlarınızın normal sınırlarda kalması hem gebe kalabilmeniz hem de gebeliğinizin sağlıklı devamı açısından önem taşımaktadır.