- Emoji Skoru
- 84
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi melekzanem
-
ama her ay ovulasyon testi yapiyorum iki cizgiyi goruyorum bu iki cizgi yumurta catlamasinin.gerceklestigini gosteren cizgi valla iyice aklim karisti ya ne kadar zor bir surecYetersiz hormon salımı olmuş. 10 üzerinde olması gerekiyor diye biliyorum yumurtlama olmuş diyebilmek için
cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin bana moral oldu arastirdim.biraz kimisi 5-10 arasi normal.diyor kimisi 10-15 arasi normal diyor. durum boyle olunca akil karisikligi kacinilmaz oluyor. insallah sonucum normaldir. ya inanin herseyi stres etmekten yoruldum biktim. sizede cok.gecmis olsun sevgiler..Selam Canım, ben de dün doktordaydım. Ve doktorum ben de istedi ama ben 2 ay önce baktırmıştım progestrenuma o sonucuma baktı ve çok ii dedi. Yumurtluyorsun gerek yok dedi ( yumurtlama tedavisine gerek yok dedi). 10.20 ydi o zaman ki sonucum. Ben o kdar ii olduğunu bilmiyordum hocam dedim. 10 diye biliyrum hani en az olması gerektiğinin. Doktorun dediği ise hayır 10 değil minimum 3 dedi. Buna göre değerlendirebilirsin canım.
Valla bende doktora inanmak zorundayım o 3 dedi.cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin bana moral oldu arastirdim.biraz kimisi 5-10 arasi normal.diyor kimisi 10-15 arasi normal diyor. durum boyle olunca akil karisikligi kacinilmaz oluyor. insallah sonucum normaldir. ya inanin herseyi stres etmekten yoruldum biktim. sizede cok.gecmis olsun sevgiler..
hangi hastanenin doktoru bide siz 21. gununuzdemi tahlil yaptirdiniz. bu konuda doktor yinede ilac yazdimiValla bende doktora inanmak zorundayım o 3 dedi.
20. günü yaptırmıştım. Medipol hastanesindedeki doktor bu şekilde yorumladıhangi hastanenin doktoru bide siz 21. gununuzdemi tahlil yaptirdiniz. bu konuda doktor yinede ilac yazdimi
20. günü yaptırmıştım. Medipol hastanesindedeki doktor bu şekilde yorumla cok tesekkur ederim
cok tesekkur ederim gecmis olsun dileklerimle20. günü yaptırmıştım. Medipol hastanesindedeki doktor bu şekilde yorumladı
Sağol canım sana dacok tesekkur ederim gecmis olsun dileklerimle