Sonuç pozitif mi ?Merhaba kızlar 1 yıla yakın süredir evliyim ve çocuk istiyorum ayrıca pcos var klomen ve gonalf tedavisi gördüm bu ay 2 Eylül regl zamanımdı 5 eylülde tedaviye başladım 27 Eylül gibi 18 mm yumurtalarım oluştu bi kaç tane ve çatlamış dedi doktor progestron yapmamı istedi 3 gün sonrasında yaptığımda ise 29 eylülde 60 çıktı değeri bu şekilden çıkıp hamile kalan var mı ayrıca ağrım da çok fazla bu konuyla ilgili bilgisi olan yazabilir mi acaba 2 ekimde de test verdim beta 0 çıktı ne zaman adet olup olmayacağımı da bilmiyorum
Bende gonalf kullanmaya baslasım.
Sizin sonuç ne? İnş hamilesinizdir?
Merhaba maalesef değil regl oldum bu ay hsg çekecem vücudumu dinlendirecm bir daha ki ay tekrardan başlayacağım bakalımSonuç pozitif mi ?
Pcos mu var sizde de yeni mi başladınız tedaviyeSonuç pozitif mi ?
Bende pcosluyum. doktor pcosun çok dirençli dediPcos mu var sizde de yeni mi başladınız tedaviye
Bende pcosluyum. doktor pcosun çok dirençli dedi
Gonal-f 75ml kullandım 7 gün boyunca, yumurtalarım büyümemiş. 11mm de kaldı.
Hamile kalmak için yumurtanın 18-20mm olması gerekmiş.
Bugün iğnenin dozunu 150ml'e çıkardık. Çarşamba günü yine kontrol edicek. Bakalım,nasip.
Hsg filmi ben çektirdim. Herşey normal dediler.İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız stres yapmayın benimkiler büyüdü ama Ohss riski oluştu çok ağrım oldu progestron her şeyim çok iyiydi her şey güzel gidiyordu maalesef olmadı hsg çekecektim mesela ohssden dolayı çekmediler yani her şey nasip insan ne zaman ne olacağını bilemiyo bende gonalf75 kullanmıştım inşallah hakkımızda hayırlısı olur güzel haberler alırız dualarım sizinle
Hsg filmi ben çektirdim. Herşey normal dediler.
İnş sizde de bir sorun çıkmaz. Güzel sonuçlar alırsınız inşAllah gönlünüze göre versin
Bende pcosluyum üzülmeyin büyüse bile dollenmeme ihtimali yüksek 3 asilama oldum 2 si femara bu sefer ki gonal f ile pazartesi negatifti 15. Gün yarın tekrar verecem de sanırım gene negatifBende pcosluyum. doktor pcosun çok dirençli dedi
Gonal-f 75ml kullandım 7 gün boyunca, yumurtalarım büyümemiş. 11mm de kaldı.
Hamile kalmak için yumurtanın 18-20mm olması gerekmiş.
Bugün iğnenin dozunu 150ml'e çıkardık. Çarşamba günü yine kontrol edicek. Bakalım,nasip..
İnşallah pozitif haberi alırsınızBende pcosluyum üzülmeyin büyüse bile dollenmeme ihtimali yüksek 3 asilama oldum 2 si femara bu sefer ki gonal f ile pazartesi negatifti 15. Gün yarın tekrar verecem de sanırım gene negatif
gonal-f kullanmayı bıraktıktan sonra başka iğne veya hap verdi mi doktor size ?nmeme ihtimali yüksek 3 asilama oldum 2 si femara bu sefer ki gonal f ile pa
inş yarın pozitif haberini verirsiniz <3Bende pcosluyum üzülmeyin büyüse bile dollenmeme ihtimali yüksek 3 asilama oldum 2 si femara bu sefer ki gonal f ile pazartesi negatifti 15. Gün yarın tekrar verecem de sanırım gene negatif
Gonol f sonrasi ovitrelle çatlatma iğnesi ve asilama sonrasi progestan fitil kullandim 15 güngonal-f kullanmayı bıraktıktan sonra başka iğne veya hap verdi mi doktor size ?
İnşallah ama pazartesi değerim cok düşüktü yükselir mi cok emin değilim yukselmezse de 3 gün geciktiinş yarın pozitif haberini verirsiniz <3
Progestron mu düşüktü Hcg mi inşşallah yükselirİnşallah ama pazartesi değerim cok düşüktü yükselir mi cok emin değilim yukselmezse de 3 gün gecikti
Beta hcg düşükProgestron mu düşüktü Hcg mi inşşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?