Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çok istiyorum günümü planlayarak yaşamayı ama henüz beceremedim. bu konuyu görünce denemeye niyetlendim hadi hayırlısı![]()
Açıkçası ben birkaç gün yapıyorum sonra yeniden eski halime dönüyorum.Ama şunu da biliyorum program yaptığımda zamanımı kaliteli geçiriyorum ve mutlu oluyorum.
bende program yaptıkça kendimi dinlemeye fırsat bulamıyorum.....ve zamanın hakkını vermek beni mutlu ediyor......
Avrupada insanlar ajandalarını yanında taşır ve her gün planları vardır açıp bakıp onlara uygunsa size randevu verirler......2 yıl sonrası için bile planları var o nedenle disiplinli çalışıyorlar........
planlamak nasıl oluyor merak ettım..
mesela ben ..sabah kalkıyorum dogru mutfaga gıdıyorum ayrıntılara gırmıyorum
sonra bulaşıkları toparlıyorum..sılınıp supurulecekse yapıyorum ..faka işler geldıyse (komsulara ış verıyorum) kahvaltı hazırlanıp bırakılıyor evdekı ahalı yıyor..yaklaşık 2..3 saat sonra evın eksıklerıne tekrar donuyorum..saat 5 -6 gun bıtmış oluyor.yemek yapmak ıcımden gelmıyor o saatten sonra..yemegımı sabah kahvaltı yaparken pışırmeye bıraktım bıraktım ..yoksa evde yemek yapamıyorum..
evet bugün program yapmayı denedim. sabah uyanınca neler yapacağımı bi deftere yazdım. gün bitmek üzere ve ben sadece mutfak temizliğini yapabildim, mutfak dolapları, buzdolabı,kiler..... hatta tam olarak bitmedi bile.
![]()
canım mesela ben şöyle yapıyorum.....yıllık aylık haftalık ve günlük......saatleri sürekli belirlemiyorum.....zaten hangi gün ne yapacağım belirli sadece günlük hazır bir şablonum var......saatleri yazılı onu güncelliyorum.......bu daha aktif olmamı ve birçok şeye yetişmemi sağlıyor.......planlamak nasıl oluyor merak ettım..
mesela ben ..sabah kalkıyorum dogru mutfaga gıdıyorum ayrıntılara gırmıyorum
sonra bulaşıkları toparlıyorum..sılınıp supurulecekse yapıyorum ..faka işler geldıyse (komsulara ış verıyorum) kahvaltı hazırlanıp bırakılıyor evdekı ahalı yıyor..yaklaşık 2..3 saat sonra evın eksıklerıne tekrar donuyorum..saat 5 -6 gun bıtmış oluyor.yemek yapmak ıcımden gelmıyor o saatten sonra..yemegımı sabah kahvaltı yaparken pışırmeye bıraktım bıraktım ..yoksa evde yemek yapamıyorum..