Progynex İğnesi

cansuylmzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
7
0
1
34
Hanımlar merhaba.. 4 haftalık hamileyim. Bugün doktora kontrole gittim. Kan değerlerimin artışı gayet güzel fakat progesteron değerim 12,2 çıktı. Normalde 25 falan çıkması gerekiyomuş sanırım. Progynex iğnesi verdi. 2 günde bir vurdurucam. Progestan hapıda kullanıyorum. Onuda günde 2 ye çıkarmamı söyledi. Tehlikeli bi durum mu lütfen yardımcı olun

Ben de 2 tane progestan içiyorum. Düşük tehlikem var. Progestan ve progynex rahim ağzını sıkı ve kapalı tutmaya yarıyor. Telaşlanma. Ben 5. Haftadan itibaren progestan kullana kullana 20. Haftaya geldim çok şükür.

ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınn yarın başka bi bi doktora gidicem bakalım o ne dicek umarımmbişey olmaz

ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınn yarın başka bi bi doktora gidicem bakalım o ne dicek umarımmbişey olmaz
Olmaz korkma. Eğer kanaman vs yoksa hiç bişey olmaz. Gerçi benim lekelenmelerim de oldu eskiden. Şimdi hiç bişeyim yok çok şükür. Tabii başka doktora da git aklında bişey kalmasın.

Olmaz korkma. Eğer kanaman vs yoksa hiç bişey olmaz. Gerçi benim lekelenmelerim de oldu eskiden. Şimdi hiç bişeyim yok çok şükür. Tabii başka doktora da git aklında bişey kalmasın.
yok Allah a şükür kanamam ve kahverengi akıntım falan olmadı ama beyaz akıntım cok oluyo. bide şuan daha kese görünmüyo. doktor alttan muayene isterse yaptırmalı mıyım sence?

yok Allah a şükür kanamam ve kahverengi akıntım falan olmadı ama beyaz akıntım cok oluyo. bide şuan daha kese görünmüyo. doktor alttan muayene isterse yaptırmalı mıyım sence?
Muayene değil ama keseyi görmek için alttan ultrason yapabilir. Onun hiç bir sakıncası yok. Benim de kesem 5-6 haftalıkken alttan ultrasonla göründü. Küçücüktü.

Muayene değil ama keseyi görmek için alttan ultrason yapabilir. Onun hiç bir sakıncası yok. Benim de kesem 5-6 haftalıkken alttan ultrasonla göründü. Küçücüktü.
anladım canım çok teşekkür ederim bilgilerin için. 12,2 4 haftalık hamilelik için cokmu düşük değer doktor baya olumsuz konuştu moralım baya bozuldu

anladım canım çok teşekkür ederim bilgilerin için. 12,2 4 haftalık hamilelik için cokmu düşük değer doktor baya olumsuz konuştu moralım baya bozuldu
Benim reglim geçtikten 2 gün sonra 1200 küsurdu. Geç döllenme olabilir. 2 günde bir kan tahlili yaptrman lazım. Değer ikiye katlaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…