Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar ben henuz yeni hamileyim drum dusuk riski olmamasi icin progynex 200 mg yumsak kapsul verdi gunde 3 kez vajina dan aliyorum fakat yanma ya ya agri gibi birsey hissettim vajinamda biraz korktum acikcasi sizlerdede oluyor mu lutfen cvp ???
Merhaba defne_ su.ben de gün de uç kez vajinal kullanıyorum ama agridan çok kuruluk oluyor ve ilaç iç camasirima sürekli akiyor. Bu agrilarin normalde mi oluyor yoksa ilişki sirasinda mi
Merhaba defne_ su.ben de gün de uç kez vajinal kullanıyorum ama agridan çok kuruluk oluyor ve ilaç iç camasirima sürekli akiyor. Bu agrilarin normalde mi oluyor yoksa ilişki sirasinda mi
İlaci yerleştirirken mi zorluyorsun acaba bazen ben agritiyorum çünkü canim. Endiselenme inşallah bir şey yoktur. Biliyorum zor bir donem Allah yardimcimiz olsun
İlaci yerleştirirken mi zorluyorsun acaba bazen ben agritiyorum çünkü canim. Endiselenme inşallah bir şey yoktur. Biliyorum zor bir donem Allah yardimcimiz olsun