Progynex kullananlar bakar misiniz ???

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
Merhaba kizlar ben henuz yeni hamileyim drum dusuk riski olmamasi icin progynex 200 mg yumsak kapsul verdi gunde 3 kez vajina dan aliyorum fakat yanma ya ya agri gibi birsey hissettim vajinamda biraz korktum acikcasi sizlerdede oluyor mu lutfen cvp ???

Merhaba defne_ su.ben de gün de uç kez vajinal kullanıyorum ama agridan çok kuruluk oluyor ve ilaç iç camasirima sürekli akiyor. Bu agrilarin normalde mi oluyor yoksa ilişki sirasinda mi

Merhaba defne_ su.ben de gün de uç kez vajinal kullanıyorum ama agridan çok kuruluk oluyor ve ilaç iç camasirima sürekli akiyor. Bu agrilarin normalde mi oluyor yoksa ilişki sirasinda mi
Normalde oluyor canm iliski yasak su an ilaci aldigim an basliyor ve bu beni cok tedirgin ediyor

İlaci yerleştirirken mi zorluyorsun acaba bazen ben agritiyorum çünkü canim. Endiselenme inşallah bir şey yoktur. Biliyorum zor bir donem Allah yardimcimiz olsun

İlaci yerleştirirken mi zorluyorsun acaba bazen ben agritiyorum çünkü canim. Endiselenme inşallah bir şey yoktur. Biliyorum zor bir donem Allah yardimcimiz olsun
Amin canim ya olana kadar belirti aradik simdide korkuorz birsey olursa diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…