Prolaktin 23.8 gebe kalmaya engel midir?

annewith

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
3.181
6.848
108
Arkadaşlar prolaktinim 23.8 cıkmıs yedi aydır bebek istiyoruz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Göğsümden sıvı geldi kontrole gittim sonuç bu henüz doktora soramadım bu konuda bilginiz var mi?

Arkadaşlar prolaktinim 23.8 cıkmıs yedi aydır bebek istiyoruz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Göğsümden sıvı geldi kontrole gittim sonuç bu henüz doktora soramadım bu konuda bilginiz var mi?
Benimde 33 prolaktinim 6 aydir falan hep aynı hic değişmiyor. Kadın Doğum doktoru dostinex ilac verdi 2 ay kullanmam için adet gecikmesi yapabilir bebek olmasini engeller ancak cokda yüksek değil dedi. Endokrinoloji bölümüne de gösterdim bu değer için ilaç vermem ve kullanamanada gerek yok 40 in üstündeki değerler sıkıntılı oluyor dedi. Seninki tam sınırda bence

Bana da ilaç verdi bakalım insallah düşüş olur geçen ay kimyasal geçirdim bunla ilgili miydi acaba diye düşünmeden edemiyorum

Bana da ilaç verdi bakalım insallah düşüş olur geçen ay kimyasal geçirdim bunla ilgili miydi acaba diye düşünmeden edemiyorum
Düşer fazla yüksek değil kimyasal yaşamana sebeb olmaz. Bide stres üzüntüde tetikliyor prolaktini o yüzden hiç kendini olumsuz düşünceler ile yorma kimyasaldan sonrada hemen hamile kalan çok kişi var 🙏

Benimde 33 prolaktinim 6 aydir falan hep aynı hic değişmiyor. Kadın Doğum doktoru dostinex ilac verdi 2 ay kullanmam için adet gecikmesi yapabilir bebek olmasini engeller ancak cokda yüksek değil dedi. Endokrinoloji bölümüne de gösterdim bu değer için ilaç vermem ve kullanamanada gerek yok 40 in üstündeki değerler sıkıntılı oluyor dedi. Seninki tam sınırda

Eklentiler

• Screenshot_20220715-192111_Instagram.webp
    Screenshot_20220715-192111_Instagram.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 152
Instagram hesabından tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Ben çok şey öğrendim bu sayede. Siz de faydalanın isterim :)))

Benimde 33 prolaktinim 6 aydir falan hep aynı hic değişmiyor. Kadın Doğum doktoru dostinex ilac verdi 2 ay kullanmam için adet gecikmesi yapabilir bebek olmasini engeller ancak cokda yüksek değil dedi. Endokrinoloji bölümüne de gösterdim bu değer için ilaç vermem ve kullanamanada gerek yok 40 in üstündeki değerler sıkıntılı oluyor dedi. Seninki tam sınırda bence
Prolaktin değeri 5- 35 arasında normal kabul edilir. Ancak çocuk düşünmeyenler için. Çocuk düşünüyorsan prolaktin 5- 20 arası olursa daha kısa sürede hamile kalma şansını arttırmışolursun. Senin değer çok yüksek değil . İlaçla 1 ayda rahat düşer. Dostinex kullandım ben adet gecikmesi yapmadı. Doğal çözüm arıyorsan eğer İbrahim saraçoğlunun testere dişli aslan pençesi kürü var. İnternetten araştır istersen. :KK51:

Prolaktin değeri 5- 35 arasında normal kabul edilir. Ancak çocuk düşünmeyenler için. Çocuk düşünüyorsan prolaktin 5- 20 arası olursa daha kısa sürede hamile kalma şansını arttırmışolursun. Senin değer çok yüksek değil . İlaçla 1 ayda rahat düşer. Dostinex kullandım ben adet gecikmesi yapmadı. Doğal çözüm arıyorsan eğer İbrahim saraçoğlunun testere dişli aslan pençesi kürü var. İnternetten araştır istersen. :KK51:
Dostinex adet gecikmesi yapmıyor zaten süt hormonu yüksekliği adet düzensizliğine sebeb oluyor. Süt hormonu triod bezindeki bir bozukluktan dolayida olabilir. Bu bölüme bakan endokrinoloji bölümü. Ordaki doktora göre benim değerimde yüksek değil ılac kullaniyodum zaten kullanma dedi. Bitkisel yararli şeyler var evet kimine iyi gelir ancak benim diğer hormonlarimin yükselmesini sağlıyor o yüzden kullanmiyorum malesef

Back
X