Prolaktin 74 Acil Yardım

yyaren061

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
77
53
3
36
Arkadaşlar gebelik şüphesiyle doktora gittim hormon testi sonucum prolaktin 74 çıktı iki ay öncesinde de 32 ydi nasıl bu kadar artmış çok kötü moralim bozuldu. Bu durum gebeliğe de engel oluyor dimi ne yapmam lazım tedavisi uzunmu sürüyor. Kafam çok karıştı akşam özele gitmeui dusunuyorum bundan sonraki süreç nasil olacak

Arkadaşlar gebelik şüphesiyle doktora gittim hormon testi sonucum prolaktin 74 çıktı iki ay öncesinde de 32 ydi nasıl bu kadar artmış çok kötü moralim bozuldu. Bu durum gebeliğe de engel oluyor dimi ne yapmam lazım tedavisi uzunmu sürüyor. Kafam çok karıştı akşam özele gitmeui dusunuyorum bundan sonraki süreç nasil olacak

Canım benimde 60a yakın çıkmıştı değer doktor emin olmak için ertesi gün tekrar kan aldı ve 12 cikti.
Aradaki farka bak..
Stres uykusuzluk açlık ve 1 gün öncesi göğüs uyarılması değeri yükseltiyormuş.
Çok yüksek değil degerin korkmaa.
Ayrica ilac yazsa dahi ki bana hicbisey yazmamislardi 2 hafta icinde düşüyormus

Bazı yiyeceklerde prolaktin yukseltiyormus.özellikle kuru incir dereotu kuru veya normal üzüm. Yani hamilelere süt yapsın diye önerilen yiyecekler bizim gibi prolaktin yüksekliği olanları dahada yükseltiyor. Dostineks kesin çözüm anında düşürüyor

Canım benimde 60a yakın çıkmıştı değer doktor emin olmak için ertesi gün tekrar kan aldı ve 12 cikti.
Aradaki farka bak..
Stres uykusuzluk açlık ve 1 gün öncesi göğüs uyarılması değeri yükseltiyormuş.
Çok yüksek değil degerin korkmaa.
Ayrica ilac yazsa dahi ki bana hicbisey yazmamislardi 2 hafta icinde düşüyormus
Hadi ya canım senin de baya farklı çıkmış değerler kesinlikle stresin etkili olduğunu düşünüyorum hamile kalmak için ister istemez stresmen yapıyorum bu da dahada yükseltmiş. Dün gittim doktora muayene etti yumurtalıklarda kanallarda bi sıkıntı yok dedi dostinex yazdı. İnşallah normale döner bi an önce. Bi de 8 tane var kutunun içinde kafam karıştı 2 günde bir mı içmem gerekiyor. Doktor salı kullan sonra perşembe dedi biri de haftada 2 kere demiş ben mi yanlış anladım acaba

Hadi ya canım senin de baya farklı çıkmış değerler kesinlikle stresin etkili olduğunu düşünüyorum hamile kalmak için ister istemez stresmen yapıyorum bu da dahada yükseltmiş. Dün gittim doktora muayene etti yumurtalıklarda kanallarda bi sıkıntı yok dedi dostinex yazdı. İnşallah normale döner bi an önce. Bi de 8 tane var kutunun içinde kafam karıştı 2 günde bir mı içmem gerekiyor. Doktor salı kullan sonra perşembe dedi biri de haftada 2 kere demiş ben mi yanlış anladım acaba

Canım sen tekrar kan verip baktirsaydin keske ilacı kullanmadan önce çünkü 100 üzeri çıkınca dostinex yazıyorlarmış genelde. Dr öyle demişti.
Testere dişli aslan pençesi otu var ondan al demle ic canım tadi da güzel ve prolaktin hormonu için yaratılmış bir ot resmen.
Ben hafta 2 defa duymuştum tekrar sormadan kullanmanı önermem :/

Canım dün akşam tekrar gittim başka doktora 2 katından fazla artmış normal değil dedi ama hemen de düşer bu ilacı kullanınca dedi. Bi de Emar istedi hafta içi de onu cektircem. Önceki doktor da 32 çıktığında da gebe kalma şansın düşük demişti. O yüzden ben de korktum :(

Bnimdeki 51 di 3 gün sonraki olctrmemde 13 çıktı ara ara olctrdum 51 13 25 13 29 böyleydi yani aniden düşüp yükselen bi hormon stres yapma derim

Prolaktin yuksekligi gebelige engel.
Ama ilacla cok kolay dusuyor.
Gecmis olsun.
Başladım bakalım ilaca inşallah düşer ve sağlıklı bi şekilde hamile kalırım herşeyi hayırlısı. Siz de hamilesiniz galiba Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Duanızı eksik etmeyin

Başladım bakalım ilaca inşallah düşer ve sağlıklı bi şekilde hamile kalırım herşeyi hayırlısı. Siz de hamilesiniz galiba Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Duanızı eksik etmeyin

Evet hamileyim :) Amin darisi tum isteyenlere insallah. Allah hayirli zamanlarda nasip etsin.

benim 34 çıktı prolaktinim dostinex kullandım, sonraki ay adetimin 3. günü ölçtürdüm 10'a düşmüştü. benim merak ettiğim sürekli kontrol ettirmek mi gerekiyor? sağlıklı değer için illa adetin 3.-4. günü mü yaptırılmalı?

benim 34 çıktı prolaktinim dostinex kullandım, sonraki ay adetimin 3. günü ölçtürdüm 10'a düşmüştü. benim merak ettiğim sürekli kontrol ettirmek mi gerekiyor? sağlıklı değer için illa adetin 3.-4. günü mü yaptırılmalı?

Benim de 48 çıktı bu adet döneminde ama bu ay hamilelik mevzusunu epey kafaya taktım adetim gecikti filan,ondan mı diyorum dr gideceğim bakalkm ne tedavi diyecek.
Ayrıca illa adet günü mü ben de onu merak ediyorum yumurtlama günündeki önemli değil mi aslımda

Benim de 48 çıktı bu adet döneminde ama bu ay hamilelik mevzusunu epey kafaya taktım adetim gecikti filan,ondan mı diyorum dr gideceğim bakalkm ne tedavi diyecek.
Ayrıca illa adet günü mü ben de onu merak ediyorum yumurtlama günündeki önemli değil mi aslımda
prolaktin yüksekliği adet gecikmesi, göğüslerden süt gelmesi gibi etkiler yapıyor. bende hiçbiri yoktu ama bazen hiçbir belirti de vermeyebiliyormuş. ben ilaçtan sonraki adetimde gittim tekrar ölçtürmeye 10'a düşmüştü ama bu ay da olmadı adet oldum... ben de testere dişli aslan pençesi içmeye başladım dünden beri günde 2 defa...
hormonlar için adetin 3-4 günü sağlıklı sonuç diyorlar ama prolaktine her zaman baktırabilirsiniz?

Kızlar bişey soricam ben doktora gittim dosinek verdi 1 ay kullancam yarısı bitti bile bunda bi sıkıntı yok. Mr istedi mr a da girdim sonuç için gittik mr sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür. Ama kafama takılan bana doguryanlıgı arttırmak için folik asiti dışında devit 3 damla ve mac 600 mg efervesan verdi. Bu ilaçları kullanan varmı aranızda. Araştırıyorum ama hamilelikte ilgili hiç bişey bulamadım iyi gelip gelmeyeceği ile ilgili

Back
X