Prolaktin 74 Acil Yardım

Canım bende de vardı dosyimex kullandım ve 3. Ayımda hamile kaldım şimdi oğluşum 1.5 aylık. Hiç korkma Allah sana da nasip eder inşallah :dua:

aslında şunun sayesinde diyebileyeceğim bir durum yok, Allah nasip etti... ama hamile kalmadan 2 ay önce dostinex kullandım prolaktinim 10'a düştü...sonraki ay da hormonların düzenli olması için testere dişli aslan pençesi kürü uyguladım...çok şükür hamile kaldım.
Allah'ım hayırlı sağlıklı kucağına almayı da nasip eder inşallah . Benimde prolaktin yüksek 26 27 falan başka sorun yok diyor hsg çekildi çok şükür bir şey çıkmadı on gündür de testere dişli aslan pençesi içiyorum inşaallah bana da şifa olur bir buçuk sene oldu olmuyor. Senin t.d aslan pençesi kullanacağıni okuyunca bide hamile olduğunu gördüm acaba ondan mı diye sormak istedim sağol cevapladigin için

Kızlar d.. kullandım ve gecen ay 1.4e düstü prolaktinim ancak bu ay yine gebe kalamadım günasırı ilişkiye rağmen :( acaba yine mi yükseldi testeredisli cayını da 2 ay kullandım d.. de 2 ay kullandım ve düsmüstü

ben kullandıktan sonraki adetimde ölçtürdüm 10'a düşmüştü... sonrasında bir daha ölçtürmedim... bu ay testere dişli aslan pençesi içmeye başladım, hormonları dengelediği için...
Mrh prolaktin yuksekligini dusurmek icin kullandiginiz ilacla birlliktemi ictiniz aslan pencesini yan etki yapmadi demi bendr tereddut ediyorum ilacla birlikte aslan pencesi zarari olurmmu acaba diyorum sizin simdi durumuz ne hamile kaldiniz ki

Prolaktin ilaç kullanınca düşüyor bırakınca yükseliyorsa başka tedavi yöntemlerine (başka ilaç vs) geçmek gerek diye biliyorum arkadaşlar. 100ün altı ise hipofizden kaynaklı bir kitle düşünmüyorlar ama hipofizi de kontrol ettirmekte fayda var.

Prolaktin ilaç kullanınca düşüyor bırakınca yükseliyorsa başka tedavi yöntemlerine (başka ilaç vs) geçmek gerek diye biliyorum arkadaşlar. 100ün altı ise hipofizden kaynaklı bir kitle düşünmüyorlar ama hipofizi de kontrol ettirmekte fayda var.
Benim prolaktin 35 cikti ins ilacla duser bir daha da yukselmez

Kızlar ne etkilyor bilmiyorum ama ben 2 şer ay arayla dostinex kullandım. kullandım düşüyor, sonra tekrar çıkıyor sonra terkar düşüyor fln.. sonra bir baktık kendi kendine düştü.. ilaçlar mı işe yaradı, ne oldu bilmiyorum. Stres vaardı geçti desem, çok daha stresli bir dönemime girmiştim..
Kadın vücudu anlaşılmaz bir mekanizma vesselam :)

merhaba arkadaşlar ben son 2-3 aydır 35 günde bir adet olmaya başladım gecen ay doktor prolaktin yüksekliğim oldugunu söyledi ve gecen ay dostinex kullandm 7 martta adet oldum yumurtlama dönemim ortalama 26-27 sine denk gelmeliyken ben 23 ünde doktora gittiğimde yumurtlama olmus dedi gebe 21 i gibi yani 14. gün ovulasyon gerceklesmiş. acaba prolaktinden dolayı erken yumurtlama olmus olabilirmi? ( bu aradda prolaktiniminde normal degerlere düştüğünü söyledi)

Back
X