Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
30 ile hamile kaldım. yüksel değil ama sınırdaydı. ilaç önermedi doktorum. sadece prolaktini yükseltebilecek besinlerden uzak durmamı istedi. yaptım. hamile de kaldım. pcos da vardı ama bende
bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama prolaktin değerine en uygun sabah 10-11 gibi aç karnına, fazla fiziksel aktivitede bulunmadan ve cinsel olarak uyarılmadan bakılması en sağlıklı olanı. bu bahsettiklerim de prolaktini anlık olarak yükseltiyor. benim 30 çıktığında doktorum kahvaltı yaptıysan ondan yüksek çıkmıştır falan dedi. ama dediğim gibi bunlar anlık yükseklikler oluyor. onun dısında yeme düzeninize dikkar ederseniz özellikle yumurtlama gününüze kadar etkisi olur diye düsünüyorum.
Merhaba, hatırladım canım hatırlamam mı Evet muhtemelen prolaktin hormonunuz yüksek olduğu için ani bir süt salgılama yaşamış olabilirsiniz. (Vücut doğum yaptığınızı sanıyor olabilir bazen erken kayıplarda da süt gelme durumu oluyor bir arkadaşın başına gelmişti) Kendiliğinden muhtemelen düşecektir. Yine de doktora gittiğinizde -doktor zaten isteyecektir bu değeri- siz nolur nolmaz durumunuzu söyleyin hatırlatın.
Benim hâlâ kanamam devam ediyor, inşallah rahim içi tamamen temizlenir de vücut kendini doğum yapmış gibi hissetmemeye başlar tüm değerleri özellikle isteyeceğim
Kızlar merhaba bugün kadın doğuma gittim herşey normal çıkmıştı nısanın 9 unda butun hormonlarıma Bakılmıstı doktorumda normal hersey kafaya takma dedi bugün tekrarda prolaktın ve tsh bakmıs prolaktın 9 nisanda 13.60 ken suan 38 e yükselmiş görünce cok canım sıkıldı sonuç gostermeye gidemedım baska bır ılcedeydk kendı ılcemdede randevu bulamadım 7 aydırda cocuk ıstıyoruz eşimde sorun yok bende yok ama olmuyor bıde bugun procertın onerdı doktorum ve yumurtlamama dıjıtal takvımr gore 3 gun var aöa doktor folukul daha buyumemıs dedı acaba bu ay yumurtlamayacamı anlamadım yumurtalammı testle tâkıp ediyorum 16 mayıstan berı doktora adetr yakın yumurtlarsam dedım oda yok sadece adet olmadan 14 gun once yumurtlar kadınlar dedı
Kızlar merhaba bugün kadın doğuma gittim herşey normal çıkmıştı nısanın 9 unda butun hormonlarıma Bakılmıstı doktorumda normal hersey kafaya takma dedi bugün tekrarda prolaktın ve tsh bakmıs prolaktın 9 nisanda 13.60 ken suan 38 e yükselmiş görünce cok canım sıkıldı sonuç gostermeye gidemedım baska bır ılcedeydk kendı ılcemdede randevu bulamadım 7 aydırda cocuk ıstıyoruz eşimde sorun yok bende yok ama olmuyor bıde bugun procertın onerdı doktorum ve yumurtlamama dıjıtal takvımr gore 3 gun var aöa doktor folukul daha buyumemıs dedı acaba bu ay yumurtlamayacamı anlamadım yumurtalammı testle tâkıp ediyorum 16 mayıstan berı doktora adetr yakın yumurtlarsam dedım oda yok sadece adet olmadan 14 gun once yumurtlar kadınlar dedı
Kızlar selam dostinex kullanırken göğüs ağrısı yaşadınız mı ben kullanıyorum değerimede baktırdım 0.82 çıktı yani resmen ona rağmen göğüs ağrısı yaşamak çok saçma geldi
Kızlar selam dostinex kullanırken göğüs ağrısı yaşadınız mı ben kullanıyorum değerimede baktırdım 0.82 çıktı yani resmen ona rağmen göğüs ağrısı yaşamak çok saçma geldi